Cultura i Festes
Dia Internacional del Teatre
MICRO-SKAKESPEARE (Cia. Latrium)


SUSPÈS DAVANT LES PREVISIONS DE PLUJA

Un espectacle de titelles per a tots els públics, màgic i sorprenent, protagonitzat pel públic i que reviu algunes de les obres més importants del dramaturg anglès.
Com el seu nom indica, William Shakespeare és el gran protagonista de Micro Skakespeare, un innovador espectacle teatral que la companyia Laitrum Teatre. Els espectadors trobaran diverses capses repartides per la Plaça Nova i a partir d'aquí començarà la interacció en tots els sentits. Un voluntari es posarà darrere de la capsa teatret i, a través d'uns auriculars, rebrà instruccions per moure una sèrie d'objectes sense saber ben bé per què ho fa. Però l'espectador que està assegut al davant estarà gaudint d'una peça, també amb auriculars, de Shakespeare i els moviments dels objectes aniran prenent sentit. Seran obres condensades en 8 minuts del gran dramaturg anglès. Així doncs, ens trobem davant d'un petit teatre, un teatre de petit format fet pel mateix públic. Micro Shakespeare és un encàrrec del Royal National Theatre de Londres.


Fitxa artística
Idea original: Toti Toronell / Angus MacKechnie
Direcció: Toti Toronell
Veus: Toti Toronell i Caspar
Actors: jordi Borràs i Toti Toronell

MISTERIS ENTRELLAÇATS

Horari: 21 h misteris
Lloc: Centre Parroquial d'Argentona
Venda entrades: A taquilla, a partir de les 20 h
Preu: 10 € Socis i 12 € no socis.
Reserva entrades: entradescentrepa@gmail.com

Organitza: Centre Parroquial 

Misteris Entrellaçats és una obra escrita i dirigida per Joaquim Bundó on les situacions estranyes, els misteris i l'humor en són protagonistes. Participen actors com José Manuel Serrano, Moisés Ramírez, Adrià Trivino, Nicolás Queraltó i Sílvia Aranda.

Dissabte
24
març
2018
Ho organitza Ajuntament d'Argentona
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800