Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Programació Dia Internacional del Teatre
Programació Dia Internacional del Teatre
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La regidoria de Cultura, amb el suport d'entitats i col·lectius del municipi, presenta la programació prevista per commemorar el Dia Internacional del Teatre que se celebrarà del 23 al 25 de març a Argentona
DIVENDRES, 23 DE MARÇ

like#LIKE_UNFOLLOW (Cia. TeDEBAT)

Horari: A les 10.45 h i a les 12.45 h
Lloc: Teatre la Sala
Organitza: Regidoria de Joventut
Espectacle pels als alumnes de 2n d'ESO de l'IES Argentona

L'obra es centra en les bonances i perills de les noves tecnologies aplicades a la comunicació i les xarxes socials. L'excusa està en el món de l'animació i els efectes especials cada cop més atraient. Si a més ho relacionem amb l'etapa madurativa de l'adolescència on la immediatesa impera a les relacions dels joves, els perills estan servits.

Aquest món vistós i espectacular, si se'n fa un mal ús, els valors i l'ètica resten relegats a l'oblit. Si unim a l'adolescència sensible a canvis emocionals difícils de detectar iregular, la facilitat d'estar comunicats amb un sol clic.... El temes estan clars.

Fitxa artística:
Idea original: Cia TeDEBAT
Direcció: Montse Rodriguez
Dramatúrgia: Gerard Guix
Intèrprets: Marta Hernández i Adrià Diaz Construcció escenografia: Esteve Ferrer
Il·lustracions: Gerard Casero
Imatges: Arian Botey
Producció: Fundació Privada Cultural de Granollers AC

DISSABTE, 24 DE MARÇ

MICRO-SKAKESPEARE (Cia. Latrium) micro
Horari: De 17 a 20 h 
Lloc: Pl. Nova
 
Un espectacle de titelles per a tots els públics, màgic i sorprenent, protagonitzat pel públic i que reviu algunes de les obres més importants del dramaturg anglès. 
Com el seu nom indica, William Shakespeare és el gran protagonista de Micro Skakespeare, un innovador espectacle teatral que la companyia Laitrum Teatre. Els espectadors trobaran diverses capses repartides per la Plaça Nova i a partir d'aquí començarà la interacció en tots els sentits. Un voluntari es posarà darrere de la capsa teatret i, a través d'uns auriculars, rebrà instruccions per moure una sèrie d'objectes sense saber ben bé per què ho fa. Però l'espectador que està assegut al davant estarà gaudint d'una peça, també amb auriculars, de Shakespeare i els moviments dels objectes aniran prenent sentit. Seran obres condensades en 8 minuts del gran dramaturg anglès. Així doncs, ens trobem davant d'un petit teatre, un teatre de petit format fet pel mateix públic. Micro Shakespeare és un encàrrec del Royal National Theatre de Londres.
Fitxa artística
Idea original: Toti Toronell / Angus MacKechniemisteris
Direcció: Toti Toronell
Veus: Toti Toronell i Caspar
Actors: jordi Borràs i Toti Toronell


MISTERIS ENTRELLAÇATS
Horari: 21 h 
Lloc: Centre Parroquial d'Argentona
Venda entrades: A taquilla, a partir de les 20 h
Preu: 10 € Socis i 12 € no socis.
Reserva entrades: entradescentrepa@gmail.com
Organitza: Centre Parroquial 
Misteris Entrellaçats és una obra escrita i dirigida per Joaquim Bundó on les situacions estranyes, els misteris i l'humor en són protagonistes. Participen actors com José Manuel Serrano, Moisés Ramírez, Adrià Trivino, Nicolás Queraltó i Sílvia Aranda. 

DIUMENGE, 25 DE MARÇ
flamingos

THE FLAMINGOS (Cia. Los Herrerita)
Hora:  12.30 h 
Lloc: Pl. Nova
Durada:  60 minuts
Organitza: Associació Sense Portes
Públic: Espectacle per tots els públics (Sense text)

The Flamingos es un espectacle de circ per tota la família on els malabars, l'humor i els monocicles son les eines dels artistes per ficar-se el públic a la butxaca.
Per fi, després de tota una vida duent el circ arreu del món, The Flamingos tornen per primer cop ridículs, rancis, passats de moda i de dubtós bon gust, malgrat la seva experiència són incapaços de reconèixer on és el veritable talent. I no només això… a sobre ho volen amagar!
Acords i desacords faran que sobre la marxa la funció no s'aturi i… aquí no ha passat res… o sí !

RUDO (Cia. Manolo Alcántara)
rudo
Hora:  18 h i 20 h (2 passis).
Entrada:  13 € (taquilla); 10 € (anticipada); 8 € (abonament).
Durada:  55 minuts.
Públic: Espectacle per tots els públics.
Aforament limitat a 120 persones per passi.
Seients no numerats.
A Rudo, un home crea torres i figures amb pesades caixes de fusta. La voluntat i la il·lusió aconsegueixen que l'artista s'enfili, amb precaris equilibris, per unes fràgils construccions. La música en directe (violí i violoncel) fa de contrapès líric a l'esforç titànic del personatge que gruny, sua i no decau en llur deliri.
L'espectador es troba atrapat dins d'un espai íntim, en una grada que sembla estar a punt de caure -com el protagonista amb el seus equilibris. Aquesta proximitat amb la pista convida a compartir els perills i desitjos de la vida.
Fitxa artística 
Direcció: Manolo Alcántara i Xavier Erra.
Repartiment:  Manolo Alcántara.
Músics:  Laia Rius i Maria Bou.
Música: Clara Peya

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800