Notícies
Publicat el 07.02.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La justícia dóna la raó a l'Ajuntament d'Argentona en la demanda de CLECE SA
Cargol Treu Banya
L'empresa, que gestionava el servei de l'escola bressol Cargol Treu Banya fins al 2016, reclamava una compensació econòmica per la modificació del contracte

El Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Barcelona ha desestimat el recurs contenciós administratiu presentat per l'empresa CLECE SA, encarregada de la gestió i explotació del servei de l'escola bressol municipal Cargol Treu Banya fins al curs 2015-16, contra l'Ajuntament d'Argentona.

L'empresa reclamava a l'Ajuntament una compensació econòmica per la modificació del contracte, degut a la supressió de l'aula de 0-1 anys el curs 2015-16 per manca d'inscripcions, i també per la rectificació d'una errada material en els plecs de condicions en relació al servei de menjador.

La sentència de la jutgessa dicta que la modificació del contracte s'ajusta a dret i que no hi ha raó per acceptar la impugnació per part de l'empresa, que va presentar un recurs de reposició que el ple de l'Ajuntament d'Argentona ja va desestimar el 2016. Ara CLECE podria presentar recurs d'apel·lació bé al mateix jutjat o a la sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800