Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
Cargol Treu Banya
La justícia dķna la raķ a l'Ajuntament d'Argentona en la demanda de CLECE SA
L'empresa, que gestionava el servei de l'escola bressol Cargol Treu Banya fins al 2016, reclamava una compensaciķ econōmica per la modificaciķ del contracte

El Jutjat Contenciķs Administratiu número 1 de Barcelona ha desestimat el recurs contenciķs administratiu presentat per l'empresa CLECE SA, encarregada de la gestiķ i explotaciķ del servei de l'escola bressol municipal Cargol Treu Banya fins al curs 2015-16, contra l'Ajuntament d'Argentona.

L'empresa reclamava a l'Ajuntament una compensaciķ econōmica per la modificaciķ del contracte, degut a la supressiķ de l'aula de 0-1 anys el curs 2015-16 per manca d'inscripcions, i també per la rectificaciķ d'una errada material en els plecs de condicions en relaciķ al servei de menjador.

La sentčncia de la jutgessa dicta que la modificaciķ del contracte s'ajusta a dret i que no hi ha raķ per acceptar la impugnaciķ per part de l'empresa, que va presentar un recurs de reposiciķ que el ple de l'Ajuntament d'Argentona ja va desestimar el 2016. Ara CLECE podria presentar recurs d'apelˇlaciķ bé al mateix jutjat o a la sala del contenciķs administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Publicat el 07.02.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter