Notícies
Publicat el 22.08.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament d'Argentona cancel·la la subscripció als diaris El País i El Periódico
Ajuntament Argentona
El govern municipal pren la decisió després de la cobertura sensacionalista i tractament informatiu dels dos mitjans als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils

L'Ajuntament d'Argentona donarà de baixa en els propers dies les subscripcions als diaris El País i El Periòdico com a conseqüència del tractament informatiu que els dos mitjans han ofert dels atemptats terroristes succeïts la setmana passada a Barcelona i Cambrils, i que ha estat sensacionalista i mancat d'ètica professional.

El govern municipal respon amb aquesta decisió a la manca de sensibilitat i respecte que han mostrat les dues capçaleres vers les víctimes, famílies i el conjunt de la societat.

Tanmateix, des del govern es vol defensar els mitjans de comunicació i les institucions que han realitzat grans esforços per informar la ciutadania diligentment, amb dades rigoroses i contrastades. I vol recordar, també, les recomanacions sobre la cobertura informativa d'actes terroristes que van elaborar fa uns mesos conjuntament el Col·legi de Periodistes i el Consell de l'Audiovisual de Catalunya, així com el seguiment de les pautes del Codi Deontològic aprovat al Congrés de Periodistes.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800