Notícies
Publicat el 22.03.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Presentació de la preestrena a Argentona de l'espectacle teatral “Welcome”

L'obra es representarà al municipi en quatre passis del 7 al 9 d'abril

Welcome

El proper dilluns 27 de març, a les 12:30 hores, a l'edifici de l'antiga fàbrica Velcro (c/Enric Granados), tindrà lloc la presentació als mitjans de comunicació de l'espectacle teatral “Welcome”, que es representarà a Argentona del 7 al 9 d'abril com a prèvia de la seva estrena a la propera edició del festival Sismògraf d'Olot.

L'acte comptarà amb la participació del director de l'obra, Josep Rodri, a més del regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Argentona, Àngel Puig.

Refugiats

Welcome és una creació col.lectiva d'Amebeu Teatre, que compta amb la participació de diversos argentonins i argentonines, i que algutina diferents disciplines artístiques. I ho fa en espais triats específicament per poder explicar la història que proposa: posar-se en la pell, per uns minuts, dels qui són forçats a iniciar un viatge no volgut a la recerca d'un món idealitzat i que no sempre és millor.

Proposta multidisciplinària i participativa que pren com a punt de referència el conflicte de Síria i l'actual crisi dels refugiats. Dansa, teatre, vídeo i instal•lacions artístiques per formular un simulacre de l’èxode. Un trajecte dels espectadors i espectadores cap a allò desconegut, fugint de la guerra, de la desesperació de qui ho ha perdut tot menys la vida.

És un espectacle itinerant, que s'iniciarà a l'antiga fàbrica Velcro. L'obra es representarà a Argentona en quatre passis: el divendres 7 d'abril a les 22:30 hores; el dissabte 8 d'abril a les 21:00 i les 00:00 hores i el diumenge 9 d'abril a les 21 hores.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800