Notícies
Publicat el 20.02.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Comunicat de l'equip de govern en relació a la causa penal "Argentona Projectes"

L'Ajuntament d'Argentona no ha abonat en l'actual mandat cap factura de defensa jurídica en relació a aquest cas

Ajuntament Argentona

Arran de les informacions publicades a El Periódico, La Vanguardia i El Punt-Avui  en relació a l'acusació i obertura del judici oral per part de la magistrada del Jutjat  d'Instrucció núm. 4 de Mataró contra l'exalcalde i regidor Pep Masó, el regidor Xavier Collet i els exregidors Miguel Mendoza i Ferran Armengol, l'equip de govern de l'Ajuntament d'Argentona (CUP, ERC, PSC i ICV) vol manifestar el següent:

1) L'Ajuntament d'Argentona no ha abonat en l'actual mandat cap factura de defensa jurídica en relació a la causa penal “Argentona Projectes”. L´única factura abonada per l'Ajuntament per aquesta qüestió penal correspon al mes de febrer de 2011, per un import de 7.080 €, període en què l'alcalde era el senyor Pep Masó, de Tots per Argentona.

2) L'actual equip de govern no assumirà cap despesa de costes per la defensa jurídica dels acusats pels presumptes delictes societari i de malversació de fons públics. Tampoc no farà cap aportació econòmica en relació a la fiança solidària de 179.502,30 € imposada pel mateix Jutjat d'Instrucció contra els acusats.

3) Només en el cas que algun dels acusats fos absolt de responsabilitat criminal de tots els delictes, en primera instància, per la seva gestió passada com a càrrecs electes en aquest Ajuntament, s'assumirien les costes de defensa jurídica exclusivament d'aquells que hagin estat declarats innocents, d'acord amb els criteris establerts pel Col•legi d'Advocats de Barcelona.

Argentona, 20 de febrer de 2017

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800