Notícies
Publicat el 12.01.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona i Mataró treballaran conjuntament per millorar la mobilitat a peu i en bicicleta entre els dos municipis

Els Ajuntaments col·laboraran per tal de connectar els dos municipis per la zona d'El Sorrall i millorar la via verda paral·lela a la riera d'Argentona

Reunió Mataró

Aquest dimecres el regidor de Mobilitat i Projectes Estratègics, Pere Móra, acompanyat per l'Inspector Cap de la Policia Local, Pere Anglada, es va reunir amb la regidora de Via Pública, Equipaments i Espais Públics, Núria Moreno, i tècnics municipals de l'Ajuntament de Mataró, per abordar les problemàtiques que afecten als dos municipis en matèria de mobilitat, infraestructures de comunicació i transport públic.

En aquesta trobada es va acordar treballar de manera conjunta i amb la resta d'administracions implicades per tal de potenciar la mobilitat a peu i en bicicleta entre els dos municipis. Segons les últimes dades, entre els dos municipis es produeixen més de 3.000 desplaçaments diaris, el 90% en vehicle privat. Els dos ajuntaments coincideixen en la necessitat d'afavorir i facilitar la mobilitat quotidiana de manera sostenible entre els dos nuclis urbans.

Actualment ja existeix la possibilitat de fer aquest recorregut per la carretera del Cros, un tram que té una longitud de tres quilòmetres, però la voluntat és unir també Argentona amb la sortida de Mataró per la zona d'El Sorrall. Aquest recorregut escurçaria el tram interurbà a només 1.900 metres, i permetria cobrir-lo còmodament en bicicleta en un temps aproximat de set minuts. 

Ambdós ajuntaments també van tractar  la millora de la via verda que va paral•lela a la riera i que ha de connectar l'estació de Mataró amb Dosrius, passant per Argentona. La propera setmana el regidor Pere Móra es reunirà amb representants de la Diputació de Barcelona per fer el seguiment del projecte de millora del tram de carretera entre la rotonda de les palmeres i la del Sant Crist, que ha de solucionar la connexió entre la vorera de la carretera del Cros i el centre urbà.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800