Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Dia Internacional de la Música
Dia Internacional de la Música
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

DIM 2016Un any més a Argentona la música surt al carrer per celebrar, del 17 al 19 de juny, el Dia Internacional de la Música. 

Durant tot el cap de setmana podrem gaudir, per diferents espais de la vila, de música i altres activitats organitzades i amb la col·laboració de diferents entitats i l'Ajuntament d'Argentona. 

Aquest cap de setmana, la programació del Dia Internacional de la Música comptarà amb la 3a edició dels Aparadors al Carrer i la presència de Food Trucks i de la proposta "Market Design" organitzat per Argentona es Mou. 

DIVENDRES 17 DE JUNY


tALLERS INFANTILS

A partir de les 18h a la Plaça de Vendre, els més petits podran realitzar diferents tallers relacionats amb la música: manualitats, mandales, percussió i scratch. Organitza la Regidoria de Joventut. 

ESCENARI OBERT JOVES MÚSICS. 

També a la Plaça de Vendre, a partir de les 19h, tindrem l'oportunitat de sentir i conèixer en directe diversos projectes musicals que es couen entre els joves del nostre municipi. Als interessats s'han d'inscriure a www.facebook.com/casaljovesargentona, hi ha temps sins el dia 13 de juny de 2016. Organitza la Regidoria de Joventut. 

aula musica1

CONCERT DE JAZZ. 

El combo de l'Aula de Música d'Argentona (saxo, trompeta, bateria, guitarra i piano) oferirà a les 22h la Plaça de Vendre, un concert amb un repertori amb varietat d'estàndars de jazz interpretats pels alumnes i mestres de l'escola.   

DISSABTE 18 DE JUNY

CONCERT DE CORDA

Els carrers s'ompliran de música gràcies a la formació de corda de l'Aula de Música que ens oferirà diferents concerts amb un repertori clàssic i de música celta, de sons tranquils per escoltar i gaudir. 

Recorregut:

  • 11:30h - C. Badalona (davant la Peixateria)
  • 12:00h - Av. Puig i Cadafalch (davant Copimar)
  • 12:30h - C. Gran (davant Llibreria Arenas)
  • 13:00 - Pl. de Vendregospel

CONCERT DE GOSPEL

El Cor de Gospel d'Argentona ens oferirà a les 13:30h a la Pl. de Vendre, a un concert amb un repertori de temes d'arrel, contemporanis i temes de música moderna arranjats coralment. 


GIMCANA MUSICAL "les grans de la música"

L'Espai Musical Burriac ha treballat el paper de la dona dins del món de la música i ens oferirà una experiència única amb una gimcana de música a diferents indrets del centre d'Argentona plena de sorpreses. 

Recorregut:

17:30h - Antiga escola de l'Aixernador - Explicació i primer concert

18:30h - Concerts simultanis a la Pl. Nova, Pl. de Vendre, pista del Centre Parroquial i pati de l'antiga Velcro.

20:00h - Pl. Nova - Últim concert i final de la gimcana.


CONCERT DE NARA 

nara

A les 21h la cita és a La Sala per gaudir de Nara, el trio de piano, baix i bateria que ens oferirà el seu darrer treball, una magnífica proposta que parteix del jazz però passa pel folk, la música mediterrània i la clàssica. Les entrades es poden adquirir per 4 € anticipades a partir del 10 de juny o a taquilla des d'una hora abans


ROMEO BUSCA 2.0

A les 22:30 al Centre Parroquial ens espera el fresc espectacle del "canta-actor" Rai Borell. Humor amb dosis musicals en un show "para-teatral" on ell i un aguitarra viatjaran a través del espai temps. Personatges, imitacions, cançons...i "Romeo bucant...la seva Jennifer Julieta". El preu de l'entrada són 5€. 

teteji


CONCERT DE TETEJI

A la Plaça de Vendre a les 24:00h, Tete Ji ens presenta el seu últim disc "Medicació Trascendental".  Tete Ji, nom artístic d'Andreu Pérez, ha tocat amb músics de gran prestigi com el pianista i compositor Xavi Lloses, el baixita Marc Prat (Lluís Llach, Marc Parrot, Toti Soler), el saxofonista Furmi ómez i el violinista i llaüdista Roberto Riggio entre d'altres. En aquesta ocasió li acompanyaran Manu Corbalan a la guitarra, Marc Prat al baix i Fede Marsà amb la percussió. 

DIUMENGE 19 DE JUNY

boom2

CONCERT BOOM BURRIACS


Aquest espectacle de carrer proper, divertit i per a tota la família sorgit del Festival de Joves Músics Europeus (EMUSIK) el podrem gaudir a les 12:30 a la Plaça de Vendre.


VERMUT FOLK AMB RIU 

riu2

Riu és un nou projecte de sis joves músics amb l'objectiu de treballar i renovar la música popular dels Països Catalans. Per definir el seu so s'han emmirallat en els grans grups del nou folk europeu com Lúnasa, LAU i Felpeyu, per adaptar-lo a les nostres melodies. Podràs sentir-lo a les 13h a la Plaça de Vendre. 


CONCERT INSTRUMENTAL


A la Plaça de Vendre a les 18:30h, diferents formacions de l'Aula de Música, la Littlte Band, l'Acor, la Banda & Band i altres de vent, metall i corda.

CONCERT DE CANT CORAL

La Coral Llaç Amistat d'Argentona organitza a les 19:30 al Saló de Pedra aquest concert a càrrec de la Coral Contrapunt de Malgrat de MAr i la Coral Llaç d'Amistat d'Argentona. Amb Anna Puig al piano.


ALTRES ACTIVITATS

D.J.Ciano: Durant tot el cap de setmana, entre concert i concert, per què la música no pari ni un moment, en Dj Ciano ens oferirà una sessió de música eclèctica a la Plaça de Vendre.

3a Edició d'Aparadors al Carrer: Un any més, els diferents aparadors de la Vila sortiran al carrer per mostrar els seus productes i serveis.

Market Design: Aquest any, per completar l'oferta comercial del comerços locals que participen a "Aparadors al carrer" comptarem amb una mostra de productes de disseny a la Paret de les Mentides. 

Food Trucks: Tots els dies, al voltant de la Plaça de Vendre hi haurà diferents caravanes de menjar, "Food trucks", dins els actes de la 3a Edició d'Aparadors al Carrer. 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800