Notícies
Publicat el 26.05.2016
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona celebra els propers 4 i 5 de juny una nova Diada de la Flor
Entre les activitats del cap de setmana destaquen dues visites guiades als jardins de Can Garí i el nomenament de Pepi Vila com a filla predilecta d'Argentona

Diada de la Flor 2016

L'Ajuntament d'Argentona, amb la col·laboració d'un gran nombre d'associacions, entitats i persones voluntàries del municipi, celebrarà els propers 4 i 5 de juny una nova Diada de la Flor, cita tradicional al nostre municipi i que arribarà amb una intensa programació d'activitats durant el cap de setmana. S'han programat diversos tallers, exhibicions musicals i esportives i una trobada de puntaires, entre d'altres.

Visites a Can Garí

Com a novetat d'enguany, diumenge al matí l'Ajuntament organitza dues visites a Can Garí, que permetran veure els espectaculars jardins d'aquesta meravella modernista de l'arquitectura d'Argentona. Un altre dels actes destacats d'aquest cap de setmana serà el nomenament, a les 13 hores, al Saló de Pedra, de Pepi Vila com a filla predilecta d'Argentona.

Alguns dels principals carrers del centre urbà tornaran a engalanar-se amb espectaculars catifes de flors. En aquesta edició en seran més d'una vintena. Al següent enllaç podeu consultar el mapa d'ubicació



També a la plaça Nova i els voltants, s'instal.larà una fira d'Artesania i comerç local que oferirà més al.licients a veïns i visitants per recórrer el nostre municipi durant aquest cap de setmana. El pati interior del Museu del Càntir també exhibirà la seva millor imatge, oferint de nou l'oportunitat de veure l'Ou com balla.

Per a més informació i consultar tota la programació de la Diada de la Flor 2016, cliqueu al següent enllaç

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800