Cultura i Festes
Música
Gabriel Amargant Quintet. A La Sala
Per a aquesta ocasió, Amargant s'envolta de col·laboradors habituals: Adrià Plana, Marco Mezquida, Miguel Serna i Gonzalo del Val, tots ells líders dels seus propis projectes.

bannercompraentrades

amargant

La música d'aquest nou disc recull les experiències acumulades durant els darrers anys d'intensa activitat com a sideman i les influències de diferents estils es perceben en unes composicions més el·laborades on conviuen els passatges més cambrístics amb d'altres de més oberts on la música avança a través de la improvisació lliure entre els membres del grup.

Gabriel Amargant

Nascut l'any 1986 a Argentona, comença la seva formació musical a l'escola de Música del mateix poble i, posteriorment, al Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers en l'especialitat de clarinet clàssic i saxo jazz amb els professors Carles Riera i Llibert Fortuny, respectivament. L'any 2008 es gradua a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), on rep classes de Xavi Figuerola, Eladio Reinón i Gorka Benítez, amb la qualificació de Matrícula d'Honor. Ha rebut classes dels clarinetistes Erich Hoeprich, Josep Fuster, Joan Enric Lluna i Colin Lawson i de saxo amb Stan Sulzman, Seamus Blake i Chrees Cheek.

Ha assistit a classes magistrals impartides per Perico Sambeat, Kirk Covington, Bob Sands i Stan Sulzman. L'any 2007 obté la menció especial en el concurs Intercentros Melómano d’àmbit nacional celebrat a Madrid. L'any 2009 presenta el seu primer disc com a lider, First Station (Fresh Sound New Talent), al Festival de Jazz de Barcelona obtenint molt bona resposta per part del públic i de la crítica i rep el premi a Músic de l'any que otorga l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM).

MEDIA I WEB

https://www.youtube.com/watch?v=XnfFeVOPfqI

https://www.youtube.com/watch?v=_8BDG6ynUdM

https://www.youtube.com/watch?v=8Rirq2I1XLk

http://www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/gabriel-amargant-quintet

https://www.auditori.cat/ca/gabriel-amargant-quintet-plays-gershwin

Dissabte
5
març
2016
21h
Lloc La Sala d'Argentona
Adreça Plaça Nova
Hora 21 h
Durada 1h 30 minuts
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu 10€ (taquilla) 7,50€ (anticipada) 6€ (abonament. Mínim 3 espectacles)
Tipus d'acte Música
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800