Notícies
Publicat el 19.10.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Compromís de la Generalitat a reforçar el transport públic amb La Roca i Granollers

BusLa Secretaria d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya s'ha compromès a reforçar el servei de transport públic entre Argentona, La Roca del Vallès i Granollers.

Aquest migdia el secretari d'aquest organisme, Ricard Font, s'ha reunit amb l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo; la regidora de Mobilitat, Aina Gómez, a més de representats de l'Ajuntament de La Roca, per tal de cercar una solució a la dràstica reducció de les freqüències de bus que la companyia prestadora del servei va implantar a mitjans del mes passat, deixant la connexió en tan sols tres viatges d'anada i tres de tornada entre aquests municipis.

Després de la trobada infructuosa amb els responsables del Servei Territorial de Transport de Barcelona d'ara fa uns dies, els governs dels Ajuntaments d'Argentona i La Roca van sol.licitar una reunió amb l'organisme competent de la Generalitat per tal de continuar reclamant una solució a la situació.

La Generalitat ha acceptat augmentar a quatre els viatges d'anada i tornada del bus. A més, ha sol.licitat a l'Ajuntament d'Argentona que faci una proposta de freqüències per tal d'oferir nous horaris que s'adaptin millor a les necessitats laborals, d'estudis i de mobilitat dels usuaris.

Així mateix, també s'arribarà a un acord amb el servei de taxis per tal de respondre, mitjançant un conveni, aquelles necessitats dels viatgers que no es puguin cobrir amb aquestes noves freqüències del servei de bus i que tindrà el mateix cost que el bus per a l'usuari.

En les properes setmanes s'anirà concretant amb els organismes i parts implicades els detalls d'aquesta millora del servei. L'Ajuntament d'Argentona confia en que els usuaris puguin gaudir d'aquests nous horaris de bus i del reforç del servei de taxi a partir del proper 8 de gener, després de la festes nadalenques.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800