Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 06.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
9.541 argentonins cridats a participar a les Eleccions Generals d'aquest diumenge
Eleccions Argentona
Quarts comicis que se celebren aquest 2019, després de l'anterior convocatòria al Congrés dels Diputats i al Senat, a més de les eleccions municipals i europees del maig

Aquest diumenge Argentona viurà les quartes eleccions en el que portem de 2019, després de l'anterior convocatòria del mes d'abril, amb les eleccions generals, a més de les Eleccions municipals i europees que van celebrar-se al maig.

En aquesta ocasió, el cens per aquestes eleccions del 10 de novembre serà de 9.531 argentonines i argentonins, 131 persones més que ara fa set mesos. Hi haurà sis punts de votació: La Sala i l'Escola Argentona - que s'han incoporat com a nous col·legis en aquest 2019, substituïnt el nou Ajuntament i l'antiga Velcro - així  l'Antic Ajuntament, l'Escola Bernat de Riudemeia, l'Escola Les Fonts i l'Escola Sant Miquel del Cros. 

La jornada de votació s'iniciarà, com és habitual, a les 9 del matí i es podrà votar fins a les 8 de la tarda, moment en què es tancaran els col·legis i s'iniciarà el recompte de vots. Donat que es tracta d'unes Eleccions Generals, les meses comptaran amb dues urnes, una per al vot al Congrés, amb paperetes de les candidatures i sobres de color blanc, i l'altra per al Senat, amb papereta i sobre de color sèpia. Es recorda que a la papereta del Senat es pot marcar, com a màxim, fins a tres candidats entre totes les candidatures que s'hi presenten. A les 14 hores i a les 18 hores s'oferirà un avanç de participació:

Podeu consultar la distribució dels col·legis electorals al següent enllaç:

Col·legis electorals Argentona

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800