Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Diada Nacional de Catalunya 2019
Diada Nacional de Catalunya 2019
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
bannerfb
ATENCIÓ: DEGUT A LES ADVERSES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES, SE SUSPÈN LA PROGRAMACIÓ PREVISTA PER AQUEST DIMARTS 10 DE SETEMBRE

Conjuntament amb el suport de diverses entitats i col·lectius de la vila, l'Ajuntament presenta una programació d'activitats per commemorar l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

A més dels actes tradicionals, com l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, ja la vigilia de la Diada i també durant el matí de la mateixa s'organitzaran diverses propostes culturals, musicals i lúdiques. Un any més, la mobilització a Barcelona marcarà també la festivitat amb la sortida d'autocars amb molts argentonins i argentonines que es desplaçaran a la tarda cap a la ciutat comtal.

A continuació us detallem la programació prevista amb motiu de la Diada:

*DEGUT A L'ADVERSA PREVISIÓ METEOROLÒGICA, SE SUSPÈN LA PROGRAMACIÓ PREVISTA PER AQUEST DIMARTS I EN BREU INFORMAREM SOBRE LES NOVES DATES DE CELEBRACIÓ D'AQUESTS ACTES


dimarts, 10 de setembre

A les 20.30 h, a Can Doro, SOPAR POPULAR, amb amenització musical a càrrec de la Carla Escoi & las locas del Cau
Els tiquets es vendran a la barra al preu de 5 € (adult) i 4 € (infantil). Inclou: salsitxes, mongetes, pa amb tomàquet, amanida, aigua i vi. Hi haurà opció vegetariana i sense gluten.
Els tiquets els podeu comprar a Arenas - Papereria Llibreria i el 08/09 a partir de les 18 h a la pl. Nova (els tiquets sobrants es vendran el mateix dia a la barra).
Cal que porteu plats, got i coberts de casa. Hi haurà servei de bar.
Organitza: AE Calabrot d’Argent

Sopar CalabrotSopar Popular

A les 23.00 h, a la plaça de l’Església, ESPECTACLE de foc Un llibre en blanc 
A càrrec dels Diables d’Argentona
Col•laboren: Retalls – Taller d’Arts Plàstiques, FOS Mecanitzats sl, Taller del Dimoni Pelut

Espectacle Diables

A les 23.30 h, a Can Doro, CONCERT amb President Xai i DJ Send0
Aquesta banda gironina que uneix ska, reggae, rock, ritmes llatins i una veu soulera té l'objectiu de crear un directe energètic i dinàmic, amb un repertori de temes en català que giren al voltant d'històries i temes socials. Un ramat musical que va néixer l'estiu del 2017 i que aquest 2019, després de dos anys de trepitjar diferents escenaris de festivals, sales i festes majors de casa nostra, presentarà el seu primer treball comercial i ens farà ballar la vigília de la Diada Nacional. Tancarem la nit amb DJ Send0, punxadiscos de festivals i locals de renom del país ens convidarà a moure el cos al ritme d’estils que van des de la millor rumba catalana, remesclada amb reggae, ska, calypso, salsa, sons balcànics, i també ritmes electrònics com el drum and bass, i dubstep, entre altres.

President XaiDJ Sendo
ESCOLTA: PRESIDENT XAIESCOLTA: DJ SNED0
dimecres, 11 de setembre

A les 8.00 h, a la plaça de Vendre, XXXIII TROBADA DE PLAQUES DE CAVA
Organitza: Associació d’Amics de les Plaques del Maresme

Xapes

A les 9.30 h, al Casal de la Gent Gran, ESCACS amb el X Torneig d’escacs Jaume Vila , i davant mateix, a l’avinguda Puig i Cadafalch, partides d’escacs obertes a tothom.
Organitza: CP  Escacs Argentona

Escacs

A les 9.45 h, a la plaça de l’Església, Concentració i TOC DE SOMETENT; seguidament marxa cap a l’Ofrena Floral.
Organitza: ANC – Argentona

Sometent
ESCOLTA: TOC A SOMETENT

A les 11.00 h, a la plaça del Molí, OFRENA FLORAL al monument de Rafael Casanova Comes.

Ofrena
ESCOLTA: ELS SEGADORS

A les 15.00h, a l’aparcament de la Zona Esportiva Municipal Raúl Paloma, SORTIDA dels autobusos cap a la mobilització de Barcelona
Disponibilitat de places prèvia reserva ANC – Argentona, parada a la plaça Nova, Agropecuària - El Sindicat, Pastisseria Roser i Carns Selectes Pilar.
Organitza: ANC – Argentona

Autobusos

15 de setembre

De 10 a 20.00 h, a la Baronia del Viver, FESTA DEL VIVER d’Argentona
Portes obertes al bosc pintat, als jardins, a l’ermita, sala d’exposicions i centre d’interpretació, al llarg del dia també hi haurà concerts, missa, sardanes, foodtrucks i altres activitats.
Organitza: El Viver-Fundació Setba

El Viver


 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800