Notícies
Publicat el 03.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament d'Argentona redobla la seva aposta pel Festival Sense Portes
Festival Sense Portes
El certamen d'arts escèniques de carrer canvia de dates i se celebrarà l'abril del 2019

L'Ajuntament d'Argentona i el Col.lectiu Sense Portes volen fer públic que la propera edició del Festival Sense Portes de les arts de carrer canvia de dates i es celebrarà els dies 27 i 28 d'abril de 2019, arran de l'acord d'ambdues parts perquè l'Ajuntament assumeixi l'organització del certamen. 

Després de sis edicions i del gran creixement i projecció que ha aconseguit aquest festival, el Col•lectiu Sense Portes ha considerat que no pot continuar assumint en solitari la gestió i complexitat organitzativa d'aquest esdeveniment que ha esdevingut una gran plataforma de promoció per al municipi i de foment de les arts escèniques de carrer.

Amb la voluntat de garantir la continuïtat i sostenibilitat del projecte, l'Ajuntament d'Argentona, amb el suport i complicitat del Col•lectiu Sense Portes, es farà càrrec a partir d'ara del Festival per tal de impulsar un nou model organitzatiu que permeti reforçar l'especialització dels diversos àmbits de treball, l'optimització dels recursos i avançar en qüestions com la promoció i projecció d'aquest certamen que suposa una cita clau en el calendari cultural i festiu d'Argentona.

El Festival Sense Portes es va celebrar per primera vegada al 2007 i l'any 2013 es va recuperar, garantint la seva continuïtat en els anys successius. L'Ajuntament d'Argentona agraeix i felicita el Col•lectiu Sense Portes i a tot el seu voluntariat per l'èxit del festival i l'incansable treball realitzat durant tots aquests anys pel foment de la cultura i la difusió del municipi. L'Administració local, a través de la seva regidoria de Cultura, es compromet a preservar els trets d'identitat que han fet créixer aquest certamen, que ha apropat al públic espectacles i arts de carrer de gran qualitat, des de l'entrada lliure i valorant els artistes i les produccions a través de models de taquilla inversa i premis atorgats per un jurat i pels espectadors.

Logo Ajuntamentlogosenseportes
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800