NotÝcies
Publicat el 24.01.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Bon ritme de venda d'entrades per la nova Temporada
La Sala acollirÓ el mon˛leg de Carles Sans, el concert d'Obeses o l'espectacle de l'argentonina Alba Sarraute entre altres propostes de qualitat artÝstica
temporada 2023

El regidor de Cultura, Àngel Puig, i el tècnic, Joan Chaves, han estat convidats a l'A Mig Matí per presentar la nova programació d'espectacles de La Sala d'Argentona pels mesos de febrer a abril. Han detallat la qualitat artística de la selecció d'obres de teatre, música i dansa, així com han assegurat que la venda d'entrades va a molt bon ritme fins al punt que espectacles, com el monòleg "Per Fi Sol" de Carles Sans, ja queden molt poques localitats.

La Temporada oferirà teatre amb "Tocar mare" de Marta Barceló, "La Pell fina", de Carme Marfà i Yago Alonso i "L'enterrador", de Gerard Vázquez i Pepe Zapata (Espectacle inclòs en la programació de les Jornades de Memòria Històrica 2023). Hi haurà una proposta doble en dansa amb "L'Hereu Riera", de la cia. L'Esbord i "Flor de Maig", de la cia. La Dama. A més, hi haurà l'espectacle multidisciplinari "Desdèmona" de l'argentonina Alba Sarraute que combina el teatre de Shakespeare amb les acrobàcies, la música i el circ. En l'apartat musical destaquen els boleros de "Tranquila, Celeste canta Chavela", i Obeses & El Cor d'Obeses que pujarà a l'escenari de La Sala per iniciar la seva gira. A més, també hi ha tres espectacles que proposa Xarxa Argentona per a públic familiar i sis propostes teatrals per les escoles d'Argentona. 

Entrevista amb el regidor de Cultura, Àngel Puig, i el tècnic, Joan Chaves:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800