Notícies
Publicat el 06.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona dona el tret de sortida al Carnestoltes sense el pregó
És una de les principals 'baixes' del programa per manca d''iniciativa popular'
Carnestoltes 2024

Del 8 al 14 de febrer, la festa més esbojarrada de totes les que es fan al llarg de l'any torna a Argentona. El Carnestoltes d'enguany, però, no tindrà pregó com altres anys. La regidora de cultura Montse Cervantes, i el tècnic de cultura, Carles Ligos, han explicat al programa TikTak que per motius tècnics i polítics s'ha decidit no programar el pregó, ja que “no hi ha hagut iniciativa popular perquè aquest s'acabi realitzant”, tot i que no descarten que els pròxims anys, "després d'un replantejament, es torni a programar".

Així, el Carnestoltes arrencarà aquest dijous amb el concurs de truites i el sopar popular a la plaça de Vendre (19:30h). Hi haurà dues categories, la infantil i la dels adults, i premis per a la truita més original i la més gustosa. 

Divendres serà el torn del correfoc dels Diables, que hi celebrarà el seu 32è aniversari. Després, el saló de Pedra acollirà el concurs de disfresses, individuals i per comparses, i la selecció musical de DJ Aksis. 

Diumenge, matinal familiar amb la rua des de la plaça del geganter Joan Padrós i fins a la plaça Nova, i després ball familiar a càrrec de Jaume Barri.

El comiat de la festa arribarà el Dimecres de Cendra, el 14 de febrer. La comitiva fúnebre enfilarà des del Casal de Joves (19:30h) i fins a la plaça de Vendre. Allà s'acomiadarà el Carnestoltes, es rebrà l'arribada de la vella Quaresma i s'acabarà amb una sardinada popular.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800