Notícies
Publicat el 16.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Capdevila: 'Tinc l'energia i la motivació per ser alcaldessa'
Tots per Argentona vol enllestir llista i programa abans d'acabar l'any
montse capdevila - setembre

Tots per Argentona es proposa acabar l'any amb la llista i el programa pràcticament enllestits de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Així ho ha assegurat la seva cap de llista, Montse Capdevila, a l'entrevista política de setembre. La formació té previst publicar un nou número del butlletí L'Escletxa en el que animaran a la ciutadania a sumar-se al seu projecte polític. Capdevila assegura sentir-se amb l'energia i l'empenta necessàries per assumir el lideratge.

Pel que fa al ple de setembre, Capdevila ha explicat que el seu grup va retirar una moció entorn la taxa de l'aigua per tal de poder-la consensuar. La regidora creu que cal potenciar campanyes per incentivar l'estalvi i, posteriorment, implantar trams més justos amb el nombre de persones que hi ha a cada habitatge i amb l'estalvi que es fa.

En altres qüestions, Montse Capdevila s'alinea amb els socialistes a l'hora de criticar el baix nivell d'execució de les inversions, per part del govern.  Finalment, s'ha queixat que el seu grup encara no hagi rebut la resposta de les al·legacions al projecte d'enderroc de l'antiga fàbrica Velcro.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800