Ajuntament d'Argentona
Tots per Argentona vol enllestir llista i programa abans d'acabar l'any
montse capdevila - setembre

Tots per Argentona es proposa acabar l'any amb la llista i el programa prÓcticament enllestits de cara a les eleccions municipals del mes de maig. AixÝ ho ha assegurat la seva cap de llista, Montse Capdevila, a l'entrevista polÝtica de setembre. La formaciˇ tÚ previst publicar un nou n˙mero del butlletÝ L'Escletxa en el que animaran a la ciutadania a sumar-se al seu projecte polÝtic. Capdevila assegura sentir-se amb l'energia i l'empenta necessÓries per assumir el lideratge.

Pel que fa al ple de setembre, Capdevila ha explicat que el seu grup va retirar una mociˇ entorn la taxa de l'aigua per tal de poder-la consensuar. La regidora creu que cal potenciar campanyes per incentivar l'estalvi i, posteriorment, implantar trams mÚs justos amb el nombre de persones que hi ha a cada habitatge i amb l'estalvi que es fa.

En altres qŘestions, Montse Capdevila s'alinea amb els socialistes a l'hora de criticar el baix nivell d'execuciˇ de les inversions, per part del govern.  Finalment, s'ha queixat que el seu grup encara no hagi rebut la resposta de les alĚlegacions al projecte d'enderroc de l'antiga fÓbrica Velcro.

Publicat el 16.09.2022