
Ràdio Argentona
Plaça de l'Esglèsia, 4
(Casa Gòtica)
08310 – Argentona
El restaurant Atahualpa d'Argentona s'ha sumat un any més a les jornades gastronòmiques 'Temps de pèsols', la campanya en què diversos municipis del Maresme participen fins al 4 de maig. L'objectiu és donar visibilitat al pèsol com a producte de temporada i potenciar la seva presència a les cartes dels restaurants.
Tot i que l'Atahualpa està especialitzat en cuina argentina, des de fa anys incorpora plats amb pèsol de proximitat. En aquesta edició, ha preparat una sopa cremosa de pèsol i dues empanades farcides també de la coneguda com la "perla verda del Maresme". Els plats es poden acompanyar amb vi amb denominació d'origen Alella.
Segons el propietari del restaurant, Gustavo Martínez, participar al Temps de Pèsols no implica necessàriament un increment de clientela, però considera important formar part de la iniciativa.
Les jornades estan organitzades pel Consorci de Promoció Turística del Maresme i, a més de l'oferta als restaurants, inclouen activitats com visites a camps de conreu, venda directa de producte i promocions en establiments comercials.