Notícies
Publicat el 31.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La tirada de bitlles catalanes torna amb força a la Festa Major
El 6 d'agost se celebrarà la tirada de bitlles, amb inscripcions anticipades, premis i obsequis per a tots els participants
Tirada de Bitlles Catalanes a Argentona

La Coordinadora Intercomarcal de Bitlles/Birles i les Bitlles cat. Argentona, promogudes per l'Associació de Veïns de Can Barrau, tornen a programar una tirada de bitlles catalanes per la Festa Major d'Argentona. 

L'organització arriba amb més ganes que mai després de rebre, el passat mes de març, el reconeixement de la Federació Catalana de Jocs, Esports i Deports Tradicionals pel desè aniversari de la tirada blanc a l'estació d'esquí Guils Fontanera. A més, han tornat a organitzar la lligueta regular i recentment, han participat en el 8è Festival de Jocs Tradicionals de Catalunya i 7a Trobada Internacional de Bitlles de sis que ha tingut lloc a Reus durant el cap de setmana del 6 i 7 de juliol. En una entrevista a Ràdio Argentona, Xavi Zamora confessa que va ser "una experiència molt maca i molt divertida" i es mostra esperançat a què, en pròximes edicions, Argentona pugui ser seu d'un esdeveniment d'aquestes característiques. 

La tirada de bitlles per la Festa Major, tindrà lloc el dimarts 6 d'agost a les set de la tarda i, com és habitual, a la Ronda de Ponent amb el carrer del Rocar d'en Serra. Zamora explica que les inscripcions començaran a les sis de la tarda, però recomana que per motius d'organització interna, es faci anticipadament al correu electrònic tirada.cat.argentona@hotmail.com. Actualment, l'organització pot oferir 18 pistes de joc, que es poden ampliar a 20, i que donen cabuda a un màxim de cent persones, aproximadament.

Zamora destaca que és una bona oportunitat tant per aquelles persones que coneixen el joc com per aquelles que no hagin jugat mai. Hi haurà premis per als tres equips que aconsegueixin la millor puntuació i un petit obsequi per a totes les persones participants.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800