Notícies
Publicat el 09.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'En el ple de juliol, presentaré la meva renúncia com a regidor i portaveu d'Unitat'
Toni Segarra (Unitat) ha participat avui a la darrera roda política de la temporada
Regidor d'Unitat Toni Segarra

El regidor d'Unitat Toni Segarra ha passat avui per la ràdio en la darrera Roda Política de la temporada corresponent al ple de juny.

Aquesta també és la seva intervenció com a regidor, portaveu i cap de llista del grup municipal d'Unitat, ja que presentarà la seva renúncia en el ple ordinari del mes de juliol. Toni Segarra ha explicat que ha pactat la renúncia amb la secretaria municipal i donarà compte en el pròxim ple com "a darrer punt, perquè si ho fem al principi, immediatament en el moment que s'aprovés, hauria de marxar del ple i Unitat comptaria amb un vot menys". Segarra afegeix que ja han presentat la instància per fer el canvi de portaveu perquè la persona que agafi el relleu pugui exercir en la junta de portaveus del ple ordinari de setembre.  

En relació amb la moció sobre la climatització de les escoles d'Argentona, Segarra es mostra molt crític amb el govern per la poca capacitat d'aconseguir subvencions per tirar endavant un projecte. En aquest sentit, el regidor d'Unitat defensa que "tenir un estudi al calaix no és una pèrdua de temps, serveix per tenir-lo preparat per a quan calgui presentar-lo" i recorda que "ja ha passat altres vegades que s'ha perdut un projecte per no tenir preparat un estudi". El regidor detalla que, tot i que la moció no va prosperar, "cal iniciar una negociació o crear un conveni amb la Generalitat per arribar a un acord".

Entre altres temes del ple, Segarra considera que la piscina "s'havia d'obrir", independentment que el recentment aprovat pla especial de sequera l'inclogui com a refugi climàtic perquè l'estat d'excepcionalitat va canviar a estat d'alerta. "Quin inconvenient hi havia en no obrir la piscina?", afegeix.

En la darrera roda política de la temporada, i després d'analitzar els punts més destacats del ple, proposem al convidat d'avui acabar amb una bateria de preguntes que ens ajudaran a conèixer com són els seus estius.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800