Notícies
Publicat el 08.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Seguim pensant que l'Argillà hauria de coincidir amb la Festa Major'
Fran Fragoso (PP) ha participat avui a la darrera roda política de la temporada
Fran Fragoso, regidor del PPArgentona

El regidor del Partit Popular d'Argentona Fran Fragoso ha passat avui per la ràdio en la darrera Roda Política de la temporada amb relació al ple de juny.

Poques hores després del tancament del Festival Internacional de Ceràmica Argillà Argentona d'enguany, el regidor popular ha tornat a insistir, com ja ha fet en anteriors ocasions, que haver separat la Fira del Càntir de la Festa Major és un error. Afirma que també és una opinió que recull per part de la ciutadania i del comerç i, en aquest sentit, segueixen reiterant "que l'Argillà hauria de coincidir amb la Festa Major". Fragoso confessa no haver notat "cap canvi" sobre l'evolució de fira a festival, però, malgrat la crítica, se l'ha pogut veure passejant amb el diputat argentoní Hugo Manchón per les diferents ubicacions de l'Argillà. 

Per altra banda, el regidor popular qualifica de "necessitat urgent" la climatització de les escoles d'Argentona i lamenta que "fa molts anys que parlem d'aquest tema". Fragoso coincideix amb l'opinió de la regidora no adscrita Susana López i té la percepció, també, que es presenten mocions per deixar en evidència quin grup municipal hi vota en contra. Malgrat compartir la major part del contingut de la moció, el regidor justifica el seu vot contrari perquè "no estic disposat que Argentona es gasti els diners en projectes que després no arriben enlloc". A més, confessa que el diputat argentoní Hugo Manchón ha agafat el compromís de fer-ne un seguiment per poder desencallar aquesta situació als centres escolar d'Argentona.

Finalment, Fragoso ha valorat positivament que Argentona tingui redactat un Pla Especial de Sequera i, per una altra banda, ha confessat que donaran de marge "fins a finals d'any" per saber quines accions fa el govern amb relació a les urbanitzacions del municipi després que en el ple demanessin millores i denunciessin manca d'inversió.

En la darrera roda política de la temporada, i després d'analitzar els punts més destacats del ple, proposem al convidat d'avui acabar amb una bateria de preguntes que ens ajudaran a conèixer com són els seus estius.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800