Notícies
Publicat el 02.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Em dona la sensació que es presenten mocions per poder assenyalar qui vota en contra'
Susana López (regidora no adscrita) ha participat avui a la darrera roda política de la temporada
Susana López, regidora no-adscrita

La regidora no adscrita Susana López ha passat avui per la ràdio en la darrera Roda Política de la temporada amb relació al ple de juny.

López ha començat l'entrevista mostrant-se molt crítica sobre la moció que van presentar, conjuntament els grups d'Unitat i el PSC, relativa a la climatització de les escoles d'Educació infantil i Primària. La regidora justifica la seva abstenció perquè té la sensació que "hi ha grups que presenten mocions per poder dir qui vota en contra d'això, i crec que en un ple s'han de presentar mocions per poder arribar a acords i que la majoria les votin favorablement". En aquest sentit, López afegeix que "estàvem dient el mateix, només es demanava que li demanem la responsabilitat a qui la té" i lamenta no arribar a cap acord malgrat compartir la major part del contingut de la moció.

Dins de l'àmbit de medi ambient, Susana López es mostra satisfeta de com ha quedat redactat el pla especial de sequera d'Argentona que, entre altres qüestions, permet que la piscina municipal es consideri refugi climàtic. Entre altres temes del ple de juny, amb relació a la modificació del pla normatiu, creu que s'hauria de revisar l'ordenança que regula els clubs cannàbics a Argentona i ajustar-la a la realitat actual.

En la darrera roda política de la temporada, i després d'analitzar els punts més destacats del ple, proposem als nostres convidats acabar amb una bateria de preguntes que ens ajudaran a conèixer com són els seus estius.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800