Notícies
Publicat el 08.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Reconeixement de la Generalitat a l'equip femení de l'Olímpic d'Argentona
L'equip argentoní va ser un dels 62 equips homenatjats dijous
Reconeixement Futsal Olímpic Argentona

El FS Olímpic d'Argentona va rebre dijous al vespre el reconeixement de la Generalitat pel seu triomf a la  Champions League femenina, el passat mes de maig. Durant la cerimònia, celebrada dijous al vespe, es va homenatjar el talent dels 62 equips campions o subcampions -22 femenins, 26 masculins i 14 mixtes- en 27 modalitats esportives diferents que han assolit algun èxit durant la temporada 2023-2024.

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, va destacar la contribució de tots els equips i clubs a fer de Catalunya un país "competitiu, talentós i molt potent esportivament".  La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, va destacar la importància de celebrar conjuntament l'ADN esportiu únic de Catalunya i va agrair la dedicació i aposta pels clubs d'esport base, essencials per a la fortalesa de l'esport català. L'acte va comptar també amb la presència d'Aleix Villatoro, director del Consell Català de l'Esport, i de Ramon Terrassa, director del Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat, entre altres personalitats del món esportiu.

El reconeixement al Futsal Olímpic d'Argentona per part de la Generalitat posa en valor la seva excel·lent trajectòria esportiva i el seu paper destacat en la projecció internacional de l'esport català i femení, consolidant Catalunya com una referència esportiva a nivell mundial.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800