Notícies
Publicat el 23.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El FS Olímpic Argentona es proclama campió de la Champions League Femenina
La competició va tenir lloc a la localitat francesa de Draguignan
FS Olímpic Argentona campiones d'Europa

L'equip femení del futbol sala Olímpic Argentona segueix ampliant el seu palmarès després de proclamar-se campiones de la Champions League Femenina, aquest cap de setmana, a la localitat francesa de Draguignan. 

En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, l'entrenador Iu Claus explica que "tot i ser una competició no professional, tots els equips que participen han estat campiones del seu país". Aquesta és la primera vegada que l'Argentona juga aquesta competició i per l'entrenador "ha estat una experiència inoblidable". Una de les claus de l'èxit "ha estat les ganes i el saber fer de les jugadores. Hem cuidat alimentació, recuperació, hem fet pautes de son correctes, com si fóssim professionals, i això s'ha notat", explica Claus. 

En el partit de dissabte, l'Olímpic Argentona va guanyar 8 a 0 contra el Draguignan, i en el segon partit va guanyar 3 a 1 al Puget. Amb aquestes dues victòries, les jugadores de l'Olímpic Argentona segueixen coronant una temporada excepcional, aixecant un trofeu que reconeix el seu esforç i talent a escala europea. La jugadora de l'Olímpic Argentona Bet Claus va ser proclamada millor jugadora del torneig. Amb el títol europeu a les vitrines del club, és molt probable que l'any vinent l'equip hagi de desplaçar-se a Colòmbia a jugar la Copa Intercontinental de futbol sala femenina.

L'Olímpic reprendrà el pròxim mes de juny la Copa Federació de la qual han quedat primeres de grup. Ara, s'ha de disputar la final a 4 amb el calendari de partits encara per concretar.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800