Notícies
Publicat el 09.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Obert el període d'inscripció per al voluntariat de la Festa Major d'Argentona
L'organització torna a fer una crida a totes aquelles persones que vulguin viure la festa des de dins
Montse Terri

La Festa Major d'Argentona s'apropa i, com cada any, l'organització torna a fer una crida a totes aquelles persones que vulguin viure la festa des de dins com a voluntària.

Els voluntaris i voluntàries són essencials per al bon funcionament de diversos actes de la Festa Major. La cap de voluntaris Montse Terri ha explicat al TikTak de Ràdio Argentona, que entre les activitats que més necessiten suport voluntari “son els actes de foc, els concerts i les cercaviles”. Aquestes activitats, conegudes per la seva gran afluència de públic i la seva complexitat organitzativa, requereixen un equip compromès per assegurar-ne la seguretat i el bon desenvolupament.

Els interessats en formar part del voluntariat han d'emplenar un formulari online abans del 17 de juliol, o bé enviar un missatge de whatsapp al 673920064. El dimarts 30 de juliol (20h), el Casal de la Gent Gran acollirà una reunió amb tots els voluntaris i voluntàries inscrits per tal d'assignar i definir les tasques que desenvoluparan durant la Festa Major.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800