Notícies
Publicat el 03.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Vigilarem que la Feu es restauri amb garanties'
La regidora d'ERC ha passat avui per la roda política de Ràdio Argentona
Mariona pasqual - maig

La regidora de Medi Ambient, Mariona Pasqual (ERC) ha passat avui per la ràdio en el seu torn de Roda Política del ple de maig. Pasqual s'ha referit a l'anunci de restauració de la pedrera de la Feu que va fer la Generalitat la setmana passada. Assegura que, des del govern, vetllaran perquè l'obra es faci ben feta. "És una molt bona notícia pel poble i tindrem molt en compte que la restauració es faci amb garanties, respectant les espècies i l'entorn. No volem una restauració per cobrir l'expedient", ha apuntat. 

La regidora republicana també ha abordat els temes més rellevants del ple de maig. Entre d'altres, les sancions als amos de gossos potencialment perillosos. Diu que hi ha sancions noves cada setmana i que hi ha persones que han de pagar sumes molt elevades, de fins a tres mil euros, perquè acumulen diverses infraccions. Per això, en el ple de maig es va comprometre a realitzar una campanya informativa i de sensibilització.

Mariona Pasqual també ha explicat que estan estudiant les estratègies que adopten altres municipis per afrontar les plagues de rates, mosquit tigre i, més recent, la de les paparres que afecta especialment el Maresme. Pel que fa a la sequera, considera adequat obrir la piscina municipal aquest estiu, donat que el sistema de renovació d'aigua s'adequa a la llei. També comparteix la revisió que els seus socis de govern volen fer amb el projecte de la biblioteca. I reivindica el manifest del Correllengua d'aquest any, assegurant que des dels municipis es poden promoure accions diverses per promoure l’ús social del català.  

Ja en clau de política interna, la regidora d'Esquerra té la confiança que la seva formació es refarà de cara a les eleccions europees d'aquest diumenge. En canvi, no s'ha volgut mullar sobre si hi haurà formació de govern a Catalunya o si s'hauran de repetir eleccions.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800