Notícies
Publicat el 24.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Toni Mira presenta el seu darrer espectacle a La Sala
'Tempo' és la proposta de dansa que es podrà veure aquest divendres (20.30h)
Tempo de Toni Mira

La temporada d'espectacles (de febrer a maig) acabarà, aquest divendres, amb la proposta de dansa 'Tempo'. Després de presentar-la al teatre d'El Mercat de les Flors, La Sala serà la segona parada d'aquest nou espectacle de Toni Mira.

El coreògraf, ballarí i actor ha estat, durant vint-i-tres anys, al capdavant de la companyia 'Nats Nus' (1987 - 2010) i després de tot aquest temps i amb espectacles d'èxit, Toni Mira explica que "tenia ganes de tornar a fer el que jo volgués". En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, confessa que "tenia moltes ganes de fer un espectacle on l'arquitectura i la dansa estiguessin molt presents", dos conceptes que han marcat sempre el seu treball. Amb 'Tempo' ens vol parlar de "com els diferents ritmes musicals ens afecten emocionalment i com els transformem en moviment", sigui escoltant o ballant un bolero, un vals o una peça de jazz. Toni Mira explica què, per aquesta ocasió, ha comptat amb Claire Ducreux com a ajundant de direcció i compta amb la música inèdita de Max Vilavecchia i amb la interpretació de "gent molt jove".  

'Tempo', un espectacle per a tots els públics, amb entrades disponibles a la web al preu de 10€ amb l'abonament, 13€ anticipada i 17€ a taquilla.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800