Notícies
Publicat el 21.09.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Joan Gálvez torna a casa després del terratrèmol al Marroc
El fotoperiodista argentoní ha explicat a Ràdio Argentona la devastadora situació que encara pateix la població marroquina a conseqüència del sisme
Joan Gàlvez Marroc

La matinada del divendres 8 de setembre, el Marroc va patir un terratrèmol de magnitud 7, considerat de molta intensitat i sent un dels més importants de la història del país. El sisme va deixar milers de morts i ferits sota les runes provocades per l'esfondrament de les cases. Hores més tard el fotoperiodista argentoní, Joan Gálvez, s'hi desplaçava per explicar a través de les imatges la devastadora situació.

En el seu retorn a casa, Joan Gálvez ha explicat a Ràdio Argentona que l'epicentre del terratrèmol es va produir en els poblets més petits de la serralada de l'Atles on justament els equips de rescat van tenir més dificultats per arribar. Gálvez ha mostrat molta preocupació per la reconstrucció de les zones afectades i especialment per "la situació de tots els civils que van quedar sense casa i que ara malviuen al carrer o en campaments improvisats".

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800