Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
CUEME: Acte d'entrega de la placa identificativa del programa a l'Escola d'Argentona

En aquest acte van estar presents la directora de l'Escola d'Argentona, Mònica Jimenez, la regidora de Promoció Econòmica, Mercè Juan Loshuertos, i en Joan Martín Garachana, regidor d'Educació. 

 CuEmE

El passat dimecres 12 de juliol, l'Escola d'Argentona va rebre la placa identificativa del programa Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE) en un acte significatiu. La directora del centre , Mònica Jiménez, va ser l'afortunada de rebre aquest reconeixement, el qual va ser lliurat per la regidora de Promoció Econòmica, Mercè Juan Loshuertos i el regidor d'Educació, Joan Martín Garachana. Aquest esdeveniment marca una fita important en el compromís i la participació de l'Escola d'Argentona en aquest programa, a més de contribuir a visualitzar el seu compromís amb la comunitat educativa local.

La placa identificativa ha estat dissenyada i elaborada tenint en compte els valors i competències fonamentals en què es basa el programa CuEmE. El treball en equip, representat en el disseny gràfic, la sostenibilitat i la proximitat, reflectits en l'elecció dels materials, i l'èmfasi en la comunicació, la divulgació i compartir experiències, simbolitzat pel codi QR, que permet connectar l'espai físic de l'escola amb l'espai virtual on la comunitat CuEmE es reuneix.

Aquest curs 2022-2023 han participat al programa CuEmE totes les escoles d'Argentona:

  • Escola Bernat Riudemeia 
  • Escola Les Fonts
  • Escola d'Argentona
  • Escola Sant Miquel del Cros

A través d'aquesta iniciativa, s'estimula l'esperit emprenedor dels infants, s'impulsa la cultura empresarial a les aules del municipi i es treballen les competències fonamentals dels alumnes de cicle superior d'educació primària.

Si encara no saps de què tracta el projecte "Cultura Emprenedora a l'Escola" CUEME, fes CLIC AQUÍ.

Informació publicada el 12 de juliol de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: