Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Ajuts i subvencions

Des del SEMPRE t'informarem  i  assessorarem sobre les subvencions, ajuts i recursos existents en matèria de creació i consolidació d'empresa.

També  t'ajudarem a tramitar la documentació necessària per sol·licitar-los.

ARGENTONA IMPULS: Subvencions per empreses i emprenedors

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona, mitjançant el programa “ARGENTONA IMPULS”, convoca cada any dues línies de subvencions destinades a empreses i emprenedors, amb l'objectiu d'afavorir la contractació i l'inici de nova activitat, contribuint d'aquesta manera, a la reactivació econòmica del teixit empresarial i a reduir la taxa d'atur del municipi d'Argentona.

Les subvencions “ARGENTONA IMPULS” es destinen a les següents línies:

  I.   Línia A:  Subvencions per al foment de l'ocupació  

  • Subvencions destinades a empreses que contractin, per un període mínim de 6 mesos, persones aturades empadronades al municipi inscrites com a demandants d'ocupació al SOC.

      II.        III. Línia B:  Subvencions per al foment de l'autoocupació i l'inici de nova activitat econòmica

  • Subvencions destinades a persones desocupades que iniciïn una nova activitat econòmica com a treballadors autònoms (empresaris i empresàries individuals).
Les sol·licituds, conjuntament amb la documentació requerida en les bases reguladores, es formularan i presentaran per via telemàtica, des del Portal de Tràmits i Gestions de la seu Electrònica de l'Ajuntament d'Argentona (amb certificat digital)Les entitats sol·licitants hauran de presentar, juntament amb la sol·licitud, els formularis o models corresponents a la línia de subvenció concreta de la convocatòria a la qual s'opti, d'acord amb els models establerts.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Base de dades FISUB 

FISUB - Cercador de d'ajuts
per a l'empresa
FISUB

 
ACCIÓ . Agencia de suport a la innovació i la internacionalització de l'empresa catalana

 ACCIO 1


Capitalització de l'atur

Capitalitzar l'atur consisteix a abonar la prestació d'atur de nivell contributiu als beneficiaris que tinguin la intenció d'iniciar una nova activitat com a treballadors autònoms

 

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: