Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Eines per buscar feina
Eines per buscar feina

Eines per millorar la inserció laboral de les persones en situació d'atur

CLUB DE LA FEINA CURRICULUMEl Currículum:  el curriculum vitae és una eina de recerca de feina que conté el resum de les nostres dades personals, acadèmiques i professionals, expressada de manera escrita i esquemàtica. En aquest sentit, és una eina de màrqueting de nosaltres mateixos en la recerca de feina. La presentació ha de ser ordenada i clara.

Pots ampliar informació clicant aquí

Models de currículum: Model currículum per sectors, Model funcional.

                                           Eina de l'Oficina de Treball per fer el currículum aquí 

carta de presentacióCarta de presentació: És l'acció de venda més directa que podem fer quan enviem el  currículum  a una empresa o institució . Així com el currículum no deixa de ser un seguit de dades "objectives" sobre la  nostra  trajectòria professional i formativa, mitjançant la carta hem de convèncer el seleccionador que el nostre perfil és l'adequat pel lloc de treball determinat.

Pots ampliar informació clicant aquí

ENTREVISTA DE FEINAL'entrevista: Sovint és l'últim pas del procés de selecció. És un diàleg amb preguntes i respostes sobre temes professionals, formatius i personals, en el qual tant la persona entrevistadora com l'entrevistada intenten resoldre els seus dubtes.

 

 FOTO canals de recerca

Canals de recerca de feina:  Per on circulen les ofertes de feina? Saps on has d'anar a buscar feina?Actualment existeixen diversos canals per on circulen les ofertes de feina: els portals d'ocupació, les borses de treball, les empreses de selecció, la premsa... Cada canal té les seves pròpies característiques i especificitats. Val la pena conèixer-les molt bé i identificar els canals més adients a l'ocupació que busques per tal de realitzar una cerca més eficient i eficaç.

 

foto borsa de treballBorses de treball: diferents llocs on s'ordenen ofertes perquè tant oferents com demandants d'ocupació puguin trobar de manera ràpida i organitzada la informació que requereixen.

 

 

avatars_ocupacions

 

Treball de temporada: si estàs estudiant i vols aprofitar les vacances per treballar, o bé cerques una feina per compaginar amb els estudis, t'interessa aquesta informació. Consulta aquest document, on trobaràs informació sobre les feines més ofertades en èpoques de vacances i com accedir-hi. Cliqueu aquí per accedir a la presentació

Imatge: www.freepik.com-Designed by Freepik

 

 

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: