Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Eines per buscar feina

Eines per millorar la inserció laboral de les persones en situació d'atur

CLUB DE LA FEINA CURRICULUMEl Currículum:  el curriculum vitae és una eina de recerca de feina que conté el resum de les nostres dades personals, acadèmiques i professionals, expressada de manera escrita i esquemàtica. En aquest sentit, és una eina de màrqueting de nosaltres mateixos en la recerca de feina. La presentació ha de ser ordenada i clara.

Pots ampliar informació clicant aquí

Models de currículum: Model competències, Model funcional.

Eina de l'Oficina de Treball per fer el currículum aquí 

  

carta de presentacióCarta de presentació: És l'acció de venda més directa que podem fer quan enviem el  currículum  a una empresa o institució . Així com el currículum no deixa de ser un seguit de dades "objectives" sobre la  nostra  trajectòria professional i formativa, mitjançant la carta hem de convèncer el seleccionador que el nostre perfil és l'adequat pel lloc de treball determinat.

Pots ampliar informació clicant aquí

 

ENTREVISTA DE FEINAL'entrevista: Sovint és l'últim pas del procés de selecció. És un diàleg amb preguntes i respostes sobre temes professionals, formatius i personals, en el qual tant la persona entrevistadora com l'entrevistada intenten resoldre els seus dubtes.

 

 FOTO canals de recerca

Canals de recerca de feina:  Per on circulen les ofertes de feina? Saps on has d'anar a buscar feina?Actualment existeixen diversos canals per on circulen les ofertes de feina: els portals d'ocupació, les borses de treball, les empreses de selecció, la premsa... Cada canal té les seves pròpies característiques i especificitats. Val la pena conèixer-les molt bé i identificar els canals més adients a l'ocupació que busques per tal de realitzar una cerca més eficient i eficaç.

 

foto borsa de treballBorses de treball: diferents llocs on s'ordenen ofertes perquè tant oferents com demandants d'ocupació puguin trobar de manera ràpida i organitzada la informació que requereixen.

 avatars_ocupacions


Treball de temporada: si estàs estudiant i vols aprofitar les vacances per treballar, o bé cerques una feina per compaginar amb els estudis, t'interessa aquesta informació. Consulta aquest document, on trobaràs informació sobre les feines més ofertades en èpoques de vacances i com accedir-hi. Cliqueu aquí per accedir a la presentació

Imatge: www.freepik.com-Designed by Freepik

 

 

Ajuntament d'Argentona | Servei Municipal de Promoció Econòmica (SEMPRE)
C/ Gran, 61, 1r pis | 08310 Argentona
Tel.: 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona