Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
CUEME: Venda de productes artesanals de les cooperatives escolars d'Argentona

Vols donar suport als estudiants i fomentar el treball cooperatiu? El pròxim divendres 19 de maig, a partir de les 09:00h del matí i fins a la 13:00h del migdia, l'alumnat de 5è de primària que participa en el projecte CUEME instal·larà diversos punts de venda a la Plaça Nova d'Argentona i al Carrer Gran per vendre els productes que han dissenyat i creat ells mateixos. 

Cueme cartell

Durant tot el curs 2022/2023, els i les alumnes de 5è de primària de les escoles d'Argentona, Bernat Riudemeia i de Les fonts han estat treballant en la constitució de les seves cooperatives escolars amb l'objectiu de vendre els productes que han dissenyat i creat, amb els diners que recaptin, una part anirà destinada a una organització benèfica que han escollit i amb la resta faran una activitat lúdica. 

Han conegut què és una cooperativa i les seves característiques, han hagut de posar-se d'acord per decidir el nom, crear els seus estatuts, triar els òrgans de govern, el capital a invertir, els productes que fabricaran i a on destinaran els beneficis... i el pròxim 19 de maig arriba el dia decisiu.

Al llarg del matí s'instal·laran diversos punts de venda per la Plaça Nova i el Carrer Gran, on els estudiants tindran a la venda una gran varietat de productes fets a mà dissenyats i creats amb esforç i dedicació per ells mateixos. El millor de tot és que amb cada compra s'estarà ajudant indirectament a una organització benèfica, a més que s'estarà contribuint al fet que aquests joves emprenedors i emprenedores puguin finançar una activitat lúdica i conjunta que els permetrà aprendre i divertir-se junts. En donar suport a les cooperatives escolars del projecte, s'està col·laborant a fomentar l'esperit emprenedor i cooperatiu en els i les joves i a ajudar-los a desenvolupar habilitats que els hi seran útils en el futur. 

Resum:

Data: 19 de maig de 2023
Hora: a partir de les 09:00h del matí
Lloc: Plaça Nova d'Argentona i Carrer Gran
Activitat: Venda de productes artesanals 

foto emrcat venda

Fotos venda mercat

T'ho perdràs? Vine a la venda de productes el 19 de maig i descobreix els talents ocults de l'alumnat de 5è!!

Si encara no saps de què tracta el projecte "Cultura Emprenedora a l'Escola" CUEME, fes CLIC AQUÍ.

Informació publicada el 4 de maig de 2023

Ajuntament d'Argentona | Servei Municipal de Promoció Econòmica (SEMPRE)
C/ Gran, 61, 1r pis | 08310 Argentona
Tel.: 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: