Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
L'Ajuntament d'Argentona reprén el Punt d'informació d'economia social i solidària

Punt atenció Argentona

El servei, a càrrec de l'Ateneu Cooperatiu del Maresme, s'oferirà els últims dijous de mes, de 16:00h a 18:00h

A partir del mes del 30 de març, l'Ajuntament d'Argentona oferirà un Punt d'informació d'economia social i solidària, fruit d'un acord amb l'Ateneu Cooperatiu del Maresme.

Els últims dijous de cada mes (de moment; 30 de març, 27 d'abril i 25 de maig), de 16:00h a 18:00h, aquelles persones interessades poden adreçar-se al servei, que s'ubicarà a l'OAC (carrer Gran, 59).

Aquest punt va adreçat a tota la ciutadania, però està especialitzat en acompanyar emprenedors i nous projectes, associacions, entitats del Tercer Sector, gestories i assessories, docents i estudiants. L'objectiu és el d'assessorar en la creació i constitució de cooperatives i societats laborals, la transformació d'associacions i altres empreses, la consolidació de projectes de l'economia social o el relleu d'empreses o entitats properes al tancament, entre d'altres qüestions.

L'Ateneu Cooperatiu del Maresme ofereix també serveis de difusió i visualització de l'economia social i solidària, tallers i formacions per fomentar l'economia social i solidària o activitats al món educatiu.

Per a més informació podeu escriure un e-mail a info@coopmaresme.cat o trucar al 681 66 14 51.

Informació publicada el 21 de març de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: