Notícies
Publicat el 20.02.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Pregó i els balls de disfresses han centrat el cap de setmana de Carnestoltes
Les activitats van començar dijous amb el concurs de truites i finalitzaran Dimecres de Cendra amb l'arribada de la Vella Quaresma.
ball carnestoltes

Cap de setmana llarg de Carnestoltes a la vila. Va començar dijous amb el retorn del concurs de truites, que va aplegar una quinzena de participants. En la categoria d'adults, la truita més gustosa va ser la de "Mar" de Carles Soler i la més original la truita de "Muffins" de la Carme Jurado. En la categoria infantil, el premi a la més gustosa se'l va endur en Guifré Gámez amb la "truiteta Fresita" i la més original la va fer la Mei Gámez que va presentar la truita anomenada "La gent que estimo". Podeu veure un recull de fotografies

Divendres el Carnestoltes va començar amb el Pregó al Saló de Pedra. Enguany va ser a través d'un vídeo on es podia veure el rei Carnestoltes encaputxat i amb ulleres de sol, assegut en una taula. Va fer un breu balanç del mandat d'aquest mandat i es va centrar en els candidats i candidates de les pròximes eleccions municipals. Podeu tornar a veure el pregó. A continuació, va donar el tret de sortida el ball i el concurs de disfresses, els guanyadors del qual van ser Dani Sparrow en categoria individual, i La Kaverna en comparsa.

Diumenge al matí va ser el torn de la rua familiar amb els gegants de la vila i el ball a la Plaça Nova amb la companyia Landry. Podeu veure un recull de fotografies a les xarxes socials de Ràdio Argentona.

Però el Carnestoltes no ha acabat aquí, ja que encara queda Dimecres de Cendra. Començarà amb una rua fúnebre des del Casal de Joves i fins a la Plaça de Vendre a partir de les 19.30 h. Mitja hora més tard, serà el torn de la lectura del Testament i el comiat del Rei Carnestoltes. Tot seguit arribarà la Vella Quaresma, s'incineraran les despulles del Carnestoltes i el dia finalitzarà amb una sardinada popular.

Finalment, cada diumenge i fins al 9 d'abril una entitat tallarà una cama a la Vella Quaresma. Serà a les 12 del migdia a la Plaça de Vendre.

   Notícies relacionades   

Argentona dona el tret de sortida al Carnestoltes

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800