Notícies
Publicat el 27.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Unitat treballa per tornar-se a presentar a les eleccions amb les mateixes sigles
La CUP i Esquerra concorreran amb projecte propi a les municipals del 2023
unitat_reunió_ok
Unitat va penjar al seu compte d'Instagram la imatge de la seva darrera assemblea.

Tot i la marxa d'Esquerra i la CUP, Unitat Argentona per la República podria tornar-se a presentar a les eleccions municipals. Ho estan valorant els integrants d'En Comú Podem, l'Assemblea i alguns independents de la formació.

En una entrevista amb Ràdio Argentona, el coordinador de l'assemblea d'Unitat, Àngel Puig, ha explicat que tots els partits que integren la formació estan compromesos a acabar el mandat “amb coherència i per responsabilitat”. Tanmateix, admet que la decisió d'Esquerra i la CUP de presentar llista pròpia el 2023 ha suposat un trasbals i ha obert un debat en el si de l'assemblea. Hi ha la voluntat d'articular una proposta política i queda molta gent per treballar-la. Fins i tot, està sobre la taula la possibilitat de mantenir el nom d'Unitat. Àngel Puig afirma que aquesta decisió està en mans de l'assemblea. "Si arribem a la conclusió que podem continuar com a projecte polític i fer una llista de cara al 2023, l'assemblea haurà de decidir si ho fem amb el nom d'Unitat o no". 

Per tant, aquesta decisió queda en mans d'una assemblea en la que encara hi tenen veu i vot els grups que han anunciat projecte propi pel 2023. Els interrogants sobre el nom i, en definitiva, sobre el futur d'Unitat es resoldran, segons Puig, "en els propers tres o quatre mesos".

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800