Notícies
Publicat el 20.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Primer dia sense l'obligació de portar mascareta en interiors
Als comerços argentonins moltes persones grans prefereixen continuar portant-la
mascaretes

Primer dia sense l'obligació de portar mascareta en interiors. Des d'aquest matí ja s'han pogut veure argentonins i argentonines entrant a comerços o al seu lloc de treball sense la mascareta.

Però a les botigues del municipi, molta gent, sobretot les persones més grans, encara la porta. Ho expliquen la Pilar, d'Apple Fruits, la Mònica del Tarnannà i la Mònica de Mimosa Floristeries.

Fa unes setmanes la mascareta va deixar de ser obligatòria a l'exterior. Des d'ahir, els alumnes de Primària i ESO tampoc l'han de portar dins les aules i a partir d'avui ja se la poden treure el professorat i els alumnes de Batxillerat. Tampoc no és obligatòria als espais interiors com els comerços, gimnasos, teatres o cinemes. 

Tot i això, no la podem deixar gaire lluny perquè encara ens l'hem de posar als centres hospitalaris i a les farmàcies. També l'hem de portar posada dins del transport públic, encara que no és obligatòria a les andanes del metro o a l'aeroport, per exemple. A la feina ho decideix el servei de prevenció de riscos laborals de cada empresa.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800