Notícies
Publicat el 19.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Primer dia sense mascaretes a les aules de Primària i ESO
Els alumnes argentonins expliquen que estan "molt contents" de poder-se-la treure
escola Riudemeia

Els alumnes de Primària i l'ESO han dit adeu a les mascaretes dins les aules. És el primer dia en què els més petits ja no estan obligats a dur-la a l'escola i, a partir de demà, tota la població també se la podrà treure als interiors. 

Aquest matí ens hem apropat a l'escola Bernat de Riudemeia a preguntar-li a l'Arnau, la Marina, l’Èlia, la Carla, la Gisela, la Laia i la Júlia si estan contentes de poder anar sense mascareta. 

A les escoles, pels alumnes d'Infantil ja no era obligatori portar-la i avui se l'han pogut treure els de Primària i els de l'ESO. Per la seva banda, els estudiants de Batxillerat i el professorat s'hauran d'esperar a demà.

També serà demà quan la resta de la població ens podrem treure la mascareta en interiors, tot i que amb algunes excepcions: al transport públic, als centres sanitaris i a les farmàcies encara serà obligatori. També a les residències, on els treballadors i els visitants hauran de portar-la. Pels residents, però, ja no serà obligatori.

A la feina, els serveis de salut laboral seran els encarregats de decidir si s'haurà de portar mascareta. Per prendre aquesta decisió, s'hauran de basar en la taxa de vacunació dels treballadors i treballadores, l'espai i la ventilació. El que es determini serà d'obligat compliment.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800