NotÝcies
Publicat el 19.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Primer dia sense mascaretes a les aules de PrimÓria i ESO
Els alumnes argentonins expliquen que estan "molt contents" de poder-se-la treure
escola Riudemeia

Els alumnes de PrimÓria i l'ESO han dit adeu a les mascaretes dins les aules. ╔s el primer dia en quŔ els mÚs petits ja no estan obligats a dur-la a l'escola i, a partir de demÓ, tota la poblaciˇ tambÚ se la podrÓ treure als interiors. 

Aquest matÝ ens hem apropat a l'escola Bernat de Riudemeia a preguntar-li a l'Arnau, la Marina, l’╚lia, la Carla, la Gisela, la Laia i la J˙lia si estan contentes de poder anar sense mascareta. 

A les escoles, pels alumnes d'Infantil ja no era obligatori portar-la i avui se l'han pogut treure els de PrimÓria i els de l'ESO. Per la seva banda, els estudiants de Batxillerat i el professorat s'hauran d'esperar a demÓ.

TambÚ serÓ demÓ quan la resta de la poblaciˇ ens podrem treure la mascareta en interiors, tot i que amb algunes excepcions: al transport p˙blic, als centres sanitaris i a les farmÓcies encara serÓ obligatori. TambÚ a les residŔncies, on els treballadors i els visitants hauran de portar-la. Pels residents, per˛, ja no serÓ obligatori.

A la feina, els serveis de salut laboral seran els encarregats de decidir si s'haurÓ de portar mascareta. Per prendre aquesta decisiˇ, s'hauran de basar en la taxa de vacunaciˇ dels treballadors i treballadores, l'espai i la ventilaciˇ. El que es determini serÓ d'obligat compliment.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800