Notícies
Publicat el 15.07.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'El casal de la gent gran del Cros no es tanca'
El servei compartirà ubicació amb l'espai jove fins que l'Ajuntament trobi un nou local pels avis del barri
jm pasqual

"El casal de la gent gran del Cros no es tanca", així de taxatiu s'ha mostrat avui el regidor de Serveis Socials, Joan Maria Pasqual (Unitat), davant les declaracions de Montse Capdevila (Tots per Argentona), a la roda política de juliol.

Segons Pasqual, ja fa més d'un any que Caixa Bank va deixar d'enviar el rebut del lloguer del local dels avis al consistori. El regidor assegura que des de l'Ajuntament es va demanar informació a l'entitat, sense obtenir resposta. Recentment, el banc es va posar en contacte amb l'Ajuntament per tornar a regular el contracte que ja s'havia extingit. Però el regidor es va trobar amb la sorpresa que l'entitat demanava 150% més del preu del lloguer anterior. Josep Maria Pasqual explica que el govern va decidir no acceptar les noves condicions i buscar un nou local al barri. Mentre això no passa, el casal d'avis es durà a terme en les mateixes instal·lacions de l'espai jove del cros, però en horaris diferents. A més, es treballarà per dotar de més contingut el servei oferint activitats adreçades als usuaris.  

Joan Maria Pasqual ha admès que hauria d'haver informat al ple de juliol de la situació del casal d'avis del Cros, però que l'endemà va fer arribar tota la informació, personalment, als grups de l'oposició. Per aquest motiu ha lamentat les declaracions de Capdevila a la ràdio. Joan Maria Pasqual acusa Tots per Argentona de desconèixer la realitat del barri del Cros i assegura que l'Ajuntament no té cap queixa dels veïns del barri i que la mateixa entitat comparteix la posició de l'Ajuntament de buscar un nou emplaçament en lloc de pagar el nou lloguer que reclama el banc i que Pasqual qualifica d'”abusiu”.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800