Notícies
Publicat el 15.07.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Capdevila: 'Ens van informar per e-mail del tancament del casal de la gent gran del Cros'
Tots per Argentona havia preguntat sobre l'obertura del servei en els plens de juny i juliol
montse capdevila octubre

Montse Capdevila (Tots per Argentona), s'ha mostrat avui molt crítica amb la gestió del govern per haver-los informat del tancament del casal d'avis del barri del Cros l'endemà del ple de juliol. Capdevila ha recordat que la seva formació havia fet preguntes sobre aquest servei i que el regidor no havia dit res de les dificultats amb què es trobava. "L'endemà del ple ens van informar que el contracte de lloguer s'havia extingit i que, per tant, el casal de la gent gran del Cros es tanca. Aquí, o s'ha mentit o s'ha amagat informació".  

Pel que fa al ple de juliol, ha reclamant que el govern faci el pla estratègic de subvencions per tal de planificar millor les ajudes que s'atorguen. Sobre la moció presentada per Unitat per aprovar el permís menstrual, ha explicat que van votar-hi en contra perquè no estan d'acord en aprovar un dret que no podrà gaudir la majoria dels veïns d'Argentona.

Durant l'entrevista Montse Capdevila també ha anunciat que el seu grup impugnarà la darrera acta de la Companyia d'Aigües d'Argentona, després que el regidor Pere Móra els acusés de no vetllar pels interessos de la ciutadania.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800