Notícies
Publicat el 05.07.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pere Móra: 'TxA deixa sense veu als vilatans que representa dins la Companyia d'Aigües'
El president d'AA assegura que la convocatòria de la Junta era legal i que tots els grups tenien la informació dels comptes des del mes de març
01 - companyia aigües

Dimecres passat Tots per Argentona feia públic un comunicat en què explicava que el seu representant no havia assistit a la Junta de la Companyia d'Aigües d'Argentona (AA) convocada pel 30 de juny. Els motius que esgrimia la formació per justificar la plantada eren, per una banda, que la convocatòria els havia arribat només un dia abans de celebrar-se i, a més, sense complir els requisits formals legals. Però, sobretot, pel fet que només havien tingut un dia per estudiar la informació dels comptes que el seu representant havia de votar.

L'equip de govern ha reaccionat a aquest comunicat negant de dalt a baix les acusacions. El president de la Companyia d'Aigües d'Argentona, el regidor Pere Móra, explica que la informació sobre els comptes es trobava en mans de Tots per Argentona, i de la resta de grups municipals, des del mes de març. De fet, Móra assegura que el Consell d'Administració ja va aprovar el compte general el 30 de març i que, prèviament, s'havia celebrat un consell per exposar els números.

A partir d'aquí, la tramitació requeria que els consellers signessin els comptes per tal de poder convocar la Junta. La darrera signatura es va fer efectiva el 7 de juny, moment en què es va demanar als grups que proposessin data per celebrar la Junta General. En no haver-hi resposta, la convocatòria es va establir pel 30 de juny donat que l'aprovació s'ha de resoldre dins el primer semestre de l'any. Des del govern s'admet que, tot i que els grups estaven avisats, la convocatòria formal va arribar només un dia abans de la Junta, perquè va haver de superar diversos festius i dies inhàbils. Així i tot, insisteixen que els consellers eren coneixedors de la seva celebració i acompanyen la seva argumentació d'una nota jurídica que avala la legalitat i la forma de la convocatòria. 

Més enllà de l'argumentació tècnica, Pere Móra, acusa Tots per Argentona de publicar un comunicat carregat de falsedats i que, per ell, resumeix un estil de fer política. "És la seva forma d'actuar habitualment, amb l'agreujant que deixen sense veu a la Junta General de la companyia d'Aigües als legítims propietaris, que són els vilatans a qui ells representen".

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800