Notícies
Publicat el 01.07.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Tots per Argentona planta la Junta de la Companyia d'Aigües
Es queixen que la convocatòria i la informació els va arribar el dia abans i ho qualifiquen de "manca de respecte intolerable"
01 - companyia aigües

Tots per Argentona a emès un comunicat per denunciar el que considera com a “mal funcionament de l'Ajuntament” i explicant que van decidir no ser presents a la Junta General Extraordinària de la Companyia d'Aigües d'Argentona que va convocar el govern aquest dimecres, 30 de juny.  

Asseguren que van rebre la convocatòria el dia abans de la junta, fet que qualifiquen de “manca de respecte intolerable”.  A banda hi ha dues qüestions formals més que els porten a no assistir a la trobada. Per una banda, denuncien que en aquesta Junta es portarà a aprovació els comptes anuals, un tràmit que, asseguren, s'ha de debatre sessió ordinària, i no pas en una sessió  extraordinària com és el cas. La segona qüestió és que la junta ha estat convocada per l'alcaldessa, en lloc d'haver estat convocada pel president de la companyia, com seria preceptiu. La cap de llista de Tots per Argentona, Montse Capdevila, diu que no impugnaran l'acta "perquè no ens diguin que posem pals a les rodes".

Per altra banda, en el comunicat Tots per Argentona fa extensiva la crítica a tot el funcionament municipal. Es queixen del retard en la resposta de les instàncies i asseguren que n'hi ha que no es responen. També assenyalen la dificultat que suposa per a moltes persones haver de comprar les entrades de la piscina municipal exclusivament de forma telemàtica.  

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800