Notícies
Publicat el 29.04.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Apostem per la participació ciutadana per defensar els interessos col·lectius'
L'Ajuntament d'Argentona ha iniciat un procés participatiu per abordar la realitat del municipi en l'àmbit de la diversitat sexual i de gènere
banc lgtbi web argentona

L'Ajuntament d'Argentona ha iniciat un procés participatiu per abordar la realitat del municipi en l'àmbit de la diversitat sexual i de gènere. En aquesta fase inicial s'ha dissenyat un qüestionari per tal de recollir l'opinió i propostes de la ciutadania al voltant de com es viu la diversitat sexual en els diferents àmbits de la vida quotidiana. A banda, es faran sessions formatives al personal municipal, càrrecs electes i a la ciutadania en general. En una segona part d'aquest procés, s'organitzaran sessions de treball amb els serveis municipals i agents implicats per tal de dissenyar i elaborar el pla d'acció municipal sobre la diversitat sexual.

Aquest treball s'emmarca en el procés de revisió i actualització del Pla municipal d'Igualtat, Feminismes i LGTBI, una eina que ha de permetre seguir impulsant les polítiques públiques per avançar cap a una Argentona més plural, diversa, rica, justa i respectuosa. En una entrevista a Ràdio Argentona, la tècnica d'Igualtat, Nina González, s'ha referit al procés participatiu i ha explicat que "apostem per la participació ciutadana per defensar els interessos col·lectius". Pel que fa a la formació ha manifestat que "és una eina molt important per deconstruir els estereotips relacionats amb la identitat de gènere i sexual".

Entrevista a la tècnica d'Igualtat, Nina González:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800