Notícies
Publicat el 23.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'La dolçor del pèsol del Maresme el fa únic'
Can Bellatriu entre la llista de productors de les jornades gastronòmiques del Maresme "Temps de Pèsols"
polbella argentona

Divendres passat van arrencar les jornades gastronòmiques "Temps de Pèsols" i finalitzaran el 2 de maig. Aquestes jornades s'organitzen amb la finalitat de difondre les propietats de la 'perla verda del Maresme' que es caracteritza per la seva dolçor. Argentona és un dels 14 municipis participants en aquesta edició de les Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme amb representació d'establiments i productors locals.

Un any més entre els productors de les jornades hi trobem Can Bellatriu els quals formen part de la Xarxa de Productes de la Terra. En una entrevista a Ràdio Argentona el pagès local, Pol Bellatriu, ha explicat les característiques del conreu i la posterior venda a la botiga. Ja fa dies que els pèsols del Maresme es troben als comerços i d'allà a la cuina de les cases i restaurants. Precisament el restaurant Atahualpa d'Argentona participa per primera vegada en aquestes jornades gastronòmiques.  

Entrevista al pagès local Pol Bellatriu:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800