Notícies
Publicat el 19.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El restaurant Atahualpa s'estrena a les jornades gastronòmiques de pèsol del Maresme
També hi haurà la representació argentonina de Can Bellatriu entre els productors de la "perla verda"
atahualpa agentona web

Després de l'aturada forçosa de l'any passat, tornen les Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme que arrencaran el divendres 19 de març i finalitzaran el 2 de maig. El segell argentoní hi serà present amb la participació un any més de Can Bellatriu entre els productors de l'anomenada "perla verda". El pèsol del Maresme ha estat catalogat com a producte singular de la comarca i serà el protagonista de les Jornades Gastronòmiques "Temps de Pèsols". Es podrà gaudir de la degustació de menús i plats elaborats amb pèsols del Maresme en restaurants, comerços artesanals i omplir el cistell directament de productors.

Del mercat al plat com els del restaurant Atahualpa que participa per primera vegada en aquestes jornades gastronòmiques. El restaurant argentoní ja fa tres anys que ofereix menú els dies laborables i caps de setmana amb propostes de maridatge. El pèsol hi és present en les seves clàssiques empanades de pèsol del Maresme amb porro, ceba i parmesà. Amb la representació de l'Atahualpa, Argentona és un dels 14 municipis participants en l'edició 2021 de "Temps de pèsols" del Maresme.

Escolta l'entrevista al responsable de l'Atahualpa Gustavo Martínez: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800