Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Quatre Ribes

quatreribes logo

Quatre Ribes és un projecte de treball conjunt dels municipis d'Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius, que neix per donar resposta a la necessitat d'optimitzar i compartir recursos en l'àrea de Promoció Econòmica. Es tracta d'un model supramunicipal que pretén sumar el talent de l'entorn gestionar projectes en xarxa.

L'any 2016, ha estat aprovat pel Ple municipal dels quatre municipis el “Pla Director i definició estratègica territorial en l’àmbit de la Promoció Econòmica de la Riera d'Argentona 2015-2018”, amb l'objectiu de construir una ens de desenvolupament econòmic supramunicipal que lideri i articuli la promoció i estratègia econòmica del territori, a partir de les institucions i capacitats ja existents.

PRESENTACIÓ PLA DIRECTOR

PRESENTACIÓ PLA DIRECTOR

Fitxer: Presentacio_Riera_Argentona_representants_politics_26_nov____Innopro_Consulting.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 36
Mida: 1.03 MB

  

Pla Director Riera Argentona 2015-2018

Pla Director Riera Argentona 2015-2018

Fitxer: Pla_Director_PE_Riera_d_Argentona_2015_2018_definitiu.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 61
Mida: 784.58 kB

La col·laboració entre els quatre municipis, en diferents àmbits, no és nova, ja es va formalitzar en un primer conveni l'any 2011, amb l'objecte de que els Ajuntaments d'Argentona, de Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrlus, engeguessin una línea de coordinació i col·laboració per al foment de I'ocupació en el territori. Des de la signatura d'aquest conveni han estat varis els projectes que s'han portat a terme: Club de Feina Itinerant i Assessorament a empreses i emprenedors.

PROJECTES 2019

Video resum dels projectes desenvolupats a l'any 2019

PROJECTES 2017

  • Treballem Junts. Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius.

Es tracta d'un treball conjunt dels quatre municipis per donar un suport especific en el procés de recerca de feina a aquells col·lectius amb més dificultats al nostre territori: dones i persones majors de 40 anys. "Treballem Junts" compta amb diferents fases que combinen el coaching i l'acompanyament (grupal i individual) amb el mètode SMART, que pretén donar eines a les persones per l'autolideratge i la definició d'objectius realistes i assumibles. Les persones participants han participat en les següents activitats:

  • Sessions grupals de coaching i empoderament
  • Sessions grupals de definició d'objectius
  • Sessions individuals de coaching
  • Formació en eines de recerca de feina
  • Sessions per al desenvolupament de competències transversals
  • Preparació "elevator pich"
  • Jornades Speed Networking amb empreses del territori on poder presentar el seu perfil professional
  • Pràctiques no laborals i formacions específiques 
En les jornades d'Speed Networking hem comptat amb empreses rellevants al nostre territori: Aldi Supermerkats, Aki Bricolatge, Baobabs BCN, Wapatu, Espinaler, Speed Grass i Euroquímica.
Treballem Junts_cartell
 Treballem Junts_coaching  Treballem Junts_speed061017
 Treballem Junts_speed061017_1
  • Pla de Comunicació Riera d'Argentona

Projecte per al desenvolupament d'una marca de territori i la implementació d'un pla de comunicació efectiu per a la difusió de les activitats organitzades des dels Serveis de Promoció Econòmica del territori i faciliti la interacció entre els mateixos i els destinataris dels serveis: persones, empreses i emprenedors del territori de la Riera d'Argentona.

 

PROJECTES 2016

  • Gestió del coneixement entre les empreses ubicades al territori de la riera d'Argentona (Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius)

L'objectiu d'aquest projecte és facilitar eines i espais per a l'intercanvi de coneixement, recursos, experiències,... entre les empreses de la Riera d'Argentona.

1ª Sessió: Gestió de coneixement    Gestió de coneixement II   Gestió de coneixement III

  • Implementació de Pla Director 2016 (Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius)

Assessorament i acompanyament d'una consultoria experta per a la implementació del Pla Director, i la creació i millora dels mètodes de treball col·laboratiu i comunicació entre el personal tècnic implicat.

  • Dispositiu d'Encaix Competencial: treballadors/es i empreses (Argentona, Dosrius i Òrrius)

Projecte que pretén  donar eines tant a les persones treballadores en recerca de feina, com a les empreses que cerquen recursos humans, per facilitar els processos de selecció en clau de competències transversals.

    

  • Implementació de la Finestreta Única Empresarial (Argentona i Dosrius)

L'objectiu d'aquest projecte és la implementació de la FUE, tant a Argentona com a Dosrius, per facilitar al màxim la relació de les empreses del territori amb l'Administració.

  LOGO AJUNTAMENT CABRERA DE MARlogo dosriusLOGO ORRIUS     

“Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”

  generalitat de catalunya     

 

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: