Notícies
Publicat el 13.10.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Diem no a l'enderroc de la Velcro perquè tenim una altra opció'
Tots per Argentona explicarà la seva proposta per l'equipament el mes de novembre a La Sala
Ple octubre - Montse Capdevila

Tots per Argentona va oposar-se, en el ple d'octubre, a la modificació del contracte de servei de les escoles bressol municipals. Els de Tots critiquen que la compactació de grups que s'ha aplicat al centre del barri del Cros, acabi posant en perill la continuïtat del servei.

A l'entrevista d'octubre a Ràdio Argentona, Montse Capdevila ha recordat que el govern va permetre la compactació sense que aquesta hagués passat pel ple tal com és preceptiu. La regidora ha reclamat que es cuidi especialment el grup de 0 a 1 any, perquè és els que garanteix la continuïtat del servei, i que es faci tot el possible, en l'àmbit de difusió i promoció de l'escola, abans de tancar un grup.  

Pel que fa a altres qüestions, Capdevila ha explicat que no està d'acord amb la moció que proposa Fran Fragoso per subvencionar la factura de la llum a empreses i comerços. La cap de Tots per Argentona creu que la mesura podria ser discriminatòria i considera que l'administració local ha de centrar els seus esforços a promoure l'ús d'energies alternatives.

Finalment també s'ha referit al projecte que plana sobre l'edifici de l'antiga fàbrica Velcro. Recorda que el seu grup no el comparteix i que, per aquest motiu, estan organitzant una exposició en la que es resseguirà la història d'aquest edifici. La mostra anirà acompanyada d'un acte a La Sala en la qual explicaran el projecte de Tots per Argentona per convertir la Velcro en un gran equipament.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800