Ajuntament d'Argentona
Tots per Argentona explicarÓ la seva proposta per l'equipament el mes de novembre a La Sala
Ple octubre - Montse Capdevila

Tots per Argentona va oposar-se, en el ple d'octubre, a la modificaciˇ del contracte de servei de les escoles bressol municipals. Els de Tots critiquen que la compactaciˇ de grups que s'ha aplicat al centre del barri del Cros, acabi posant en perill la continu´tat del servei.

A l'entrevista d'octubre a RÓdio Argentona, Montse Capdevila ha recordat que el govern va permetre la compactaciˇ sense que aquesta haguÚs passat pel ple tal com Ús preceptiu. La regidora ha reclamat que es cuidi especialment el grup de 0 a 1 any, perquŔ Ús els que garanteix la continu´tat del servei, i que es faci tot el possible, en l'Ómbit de difusiˇ i promociˇ de l'escola, abans de tancar un grup.  

Pel que fa a altres qŘestions, Capdevila ha explicat que no estÓ d'acord amb la mociˇ que proposa Fran Fragoso per subvencionar la factura de la llum a empreses i comeršos. La cap de Tots per Argentona creu que la mesura podria ser discriminat˛ria i considera que l'administraciˇ local ha de centrar els seus esforšos a promoure l'˙s d'energies alternatives.

Finalment tambÚ s'ha referit al projecte que plana sobre l'edifici de l'antiga fÓbrica Velcro. Recorda que el seu grup no el comparteix i que, per aquest motiu, estan organitzant una exposiciˇ en la que es resseguirÓ la hist˛ria d'aquest edifici. La mostra anirÓ acompanyada d'un acte a La Sala en la qual explicaran el projecte de Tots per Argentona per convertir la Velcro en un gran equipament.

Publicat el 13.10.2021