Notícies
Publicat el 31.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El nou Cap de Creus ja és al carrer
La revista estrena imatge, obra del dissenyador Ricard Marfà
foto wen_161

Ja és aquí el nou Cap de Creus. El número 161 és nou per la seva edició però també pel canvi de format. El dissenyador argentoní Ricard Marfà ha estat el responsable de transformar el butlletí municipal, dotant-lo d'una estructura més endreçada, tant pel que fa a continguts com visualment. Amb aquest nou format es busca facilitar una lectura fàcil i àgil de les diferents seccions de la revista. Al mateix temps, propiciar una parada agradable i reposada en aquells reportatges que demanen més atenció.

En aquest número també s'inaugura la 'Bústia Jove', un espai on infants i joves poden adreçar preguntes als responsables municipals sobre qualsevol tema que els afecti. Precisament els més joves són protagonistes d'un dels reportatges en el que es presenta el Pla d'Acció per a Infants i Joves d'Argentona.

Però qui s'endú el protagonisme de la publicació és la gent gran, ja que el reportatge principal se centra a explicar com s'ha viscut l'any de pandèmia a la Llar Santa Anna. Es tracta d'una mirada feta des de dins del centre en els moments més durs de la primera onada, a través de la càmera del fotoperiodista Jordi Fornos. Aquest reportatge també vol ser un agraïment a totes les treballadores de les residències.

Un dels canvis rellevants d'aquest nou Cap de Creus és que es deixa de fer el repartiment de la revista 'porta a porta'. L'objectiu d'aquest canvi és guanyar eficiència i generar menys petjada ecològica.  Tots els ciutadans que ho vulguin podran seguir tenint un exemplar gratuït de la revista. Trobareu la revista a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la biblioteca i a l'oficina de barri del Cros. A més, bona part del teixit comercial d'Argentona acull la distribució del Cap de Creus des dels seus establiments. Avui mateix publicarem a les xarxes socials de Ràdio Argentona el llistat de comerços i serveis distribuïdors del Cap de Creus, així com també els trobareu a la mateixa revista.

portada_web_161

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800