Notícies
Publicat el 25.07.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Festa Major, a tocar
Ja s'estan repartint els programes de mà on destaquen dos actes que es preveu que apleguin un gran nombre de públic: els concerts d'El Pot Petit i Oques Grasses.
personal Festa Major

Queda just una setmana perquè es doni el tret de sortida a la Festa Major d'enguany. La inauguració de la Plaça Montserrat és el primer dels actes que apareix al programa que ja s'està repartint a totes les cases. Aquesta programació compta amb més d'una setantena d'activitats molt variades i per a tots els públics però hi destaca la cultura i, sobretot, una de les arts: la música. De fet, dos dels actes que es preveuen més multitudinaris seran dos concerts. El primer, per al públic familiar, és el d'El Pot Petit i tindrà lloc divendres a la tarda al pati de l'Escola Bernat de Riudemeia. I el segon l'organitza Garrinada i portarà Oques Grasses a l'Escola Argentona la matinada de dilluns. En aquest sentit, el tècnic de cultura, Joan Chaves, ha destacat que, un any més, aposten perquè Can Doro sigui l'escenari de concerts més íntims com el de Jorge Sarraute, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Gessamí Boada Quartet o Raquel Lua. També hi actuarà Se atormenta una vecina o DJ Surda.

Però al Sant Domingo d'enguany també podrem gaudir d'activitats que mai fallen com els correfocs, l'aixecada de càntirs o la Repicatronada. Tampoc fallaran les activitats esportives com la 40a cursa popular i la pedalada, i els actes més transversals que engloben diversos dies. És el cas de Garrinada i l'Argentast que, segons la regidora de Festes, Montse Cervantes, ja està més que consolidat.

Podeu consultar el programa complet de Festa Major.

Escolteu l'entrevista al tècnic de cultura i festes, Joan Chaves, i a la regidora de festes, Montse Cervantes, al programa A Mig Matí:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800